Tippelős! Szerintetek fiús vagy lányos pocak? Hányadik hét?
Egyáltalán nem kicsi a pocakod :) csak a vége fele már nem nő olyan látványosan sokat :))
Sőt, nekem a 36. héttől talán kisebbnek is tűnt ahogy csúszott lefele a pocakom :))
ilyen tippelős játékban Én is benne lennék,főleg hogy még nem tudjuk mi lesz,majd talán pénteken fog kiderülni...reméljük megmutatja magát.úgyhogy addig lehetne tippelgetni.:D
egyébként Nekem is volt piercingem Én még az első terhességem legelején kivettem de mégis megmaradt a helye,frankón kinyúlt a bőröm ott,a doki azthitte mikor szülni mentem hogy sérvműtét helye..:S a Te pircinged helye nagyon is szép!További boldog babavárást erre a maradék 3 hétre.:)
Kedves utolsó!
Én a 12. héten kivettem a piercingem, és elég csúnya helye. :(
Jóval előbb ki kellett volna vennem.
Köszi a választ!
Akkor lehet megmaradok annál a döntésnél, hogy gyerektervezés előtt fél-egy évvel kiveszem. Addigra csak begyógyul valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!