Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Szerintetek fiús...

Tippelős! Szerintetek fiús vagy lányos pocak? Hányadik hét?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 24. 16:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32-33 hét.Kislány!
2011. jan. 24. 16:59
 22/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm és Könnyű szülést neked is:-))
2011. jan. 24. 17:00
 23/32 anonim ***** válasza:
Tévedtem, de azért gratulálok! Könnyű szülést!
2011. jan. 24. 17:01
 24/32 anonim ***** válasza:
Arra még válaszolnál, hogy kb mikor vetted ki a piercinget?
2011. jan. 24. 17:01
 25/32 A kérdező kommentje:
kb.a 30.hét körül rám szólt a doki hogy ezt már rég kikellett volna venni,akkor vettem ki hogy ne szóljon legközelebb de amúgy engem nem zavart volna!
2011. jan. 24. 17:02
 26/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kicsi a pocakod :) csak a vége fele már nem nő olyan látványosan sokat :))

Sőt, nekem a 36. héttől talán kisebbnek is tűnt ahogy csúszott lefele a pocakom :))

2011. jan. 24. 17:03
 27/32 anonim ***** válasza:

ilyen tippelős játékban Én is benne lennék,főleg hogy még nem tudjuk mi lesz,majd talán pénteken fog kiderülni...reméljük megmutatja magát.úgyhogy addig lehetne tippelgetni.:D

egyébként Nekem is volt piercingem Én még az első terhességem legelején kivettem de mégis megmaradt a helye,frankón kinyúlt a bőröm ott,a doki azthitte mikor szülni mentem hogy sérvműtét helye..:S a Te pircinged helye nagyon is szép!További boldog babavárást erre a maradék 3 hétre.:)

2011. jan. 24. 17:05
 28/32 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, mert nekem is van piercingem, de nagy pocakkal már nem szeretnék heget (annál nagyobbat ami amúgy is maradna miután összenőtt), de nem tudom besaccolni, hogy kb hány hetesen vagy esetleg mennyivel terhesség előtt kéne kivennem.
2011. jan. 24. 17:06
 29/32 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én a 12. héten kivettem a piercingem, és elég csúnya helye. :(

Jóval előbb ki kellett volna vennem.

2011. jan. 24. 18:11
 30/32 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

Akkor lehet megmaradok annál a döntésnél, hogy gyerektervezés előtt fél-egy évvel kiveszem. Addigra csak begyógyul valamennyire.

2011. jan. 24. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!