Van kedvetek összegyüjteni aranyos / emberi vagy akár "laza" nögyogyásztól származó mondatokat?
Sziasztok!
18.heti UH-n a dokim megkérdezte szeretnénk-e tudni ababa nemét, modnom persze. vigyorog: Lány, nem baj? Jól kiröhögtem... Most voltam 22. heti UH-n kérdeztem az orvost, még mindig lány? Erre Ő: Mitől változott volna? Nézegeti, nézegeti: Igen, nem változott, még mindig lány. Még mindig nem baj?:))
Sziasztok!
Ez nem annyira vicces, de mégis jó rá visszagondolnom:mikor vajúdáskor olyan erős fájásaim voltak a férjem és a szülésznő próbáltak nyugtatni, és meg csak mutogattam, hogy kussoljanak már el, aztán azt mondtam szedjék már ki belőlem. Miután megszültem és már varrt össze a doki, ezt mondta a férjemnek: látja, most már olyan, mint az eredeti:)
Egy korabbi uh-nal panaszkodtam a dokimnak, hogy alig alszom ejjelente, forgolodok, felszinesen alszom, faj itt, faj ott, meghat tulajdonkeppen több idöt töltök azzal, hogy "varom az alom manot", mint magaval az alvassal. Gondolom emlekezett erre, es a köv. uh-nal rakerdezett, hogy "mostanaban hogyan alszom?" Valaszoltam, hogy "mostmar remalmok is gyötörnek, ugyhogy rosszabb a helyzet! "
Erre a doki : "Na latja! Ez is egy kivalo bizonyitek arra, hogy Önnek mintaszeru a terhessege! " -es felröhögött. :)
Már túlhordtam akkor 1 héttel a manócskám, kétnaponta mentem NST-re és nézte a dokim a magzatvizet. Elvileg kislányom a 20. héttől fejvégű volt, azonban akkor valahogy a köldököm fölött lett meg a szívhang és az NST-s csajszi jól rámijesztett, hogy szerinte megfordult. Utána magzatvízvizsgálatnál kérdezem a dokitól, hogy egész fent van a szívhangja,megfordult? Erre ő pont bevilágított és megszólalt: Akkor ez a gyerek mafla, mert a feje lent van.
Olyan aranyos volt ez ott és akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!