Mi a második babánkat várjuk. Mivel az első az fiú én nagyon bíztam benne hogy kislányunk lesz. Doki drága 50 percen keresztül nézegetett és azt mondta bármennyire is szeretné azt mondani hogy kislány ez kisfiú. Majd hozzá tette miközben a páromra nézett... Na de kérem mit várt...sasnak verebe??? Aranyos volt:D
2009. febr. 4. 11:15
12/27 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom felesége csinálta a 4D-s ultrahangot és nagyon jó fej volt, olyan aranyosakat mondott. Most konkrétan nem jut eszembe miket, de pl. mivel a baba (12hetesen épp) nem nagyon mozgott, épp lustálkodott, mondta nekem hogy kezdjek el nevetni, és akkor fel fog ébredni és el tudja kezdeni rögzíteni a felvételt DVD-re... Na az elso 10perc nézelődés után, amint mondta hogy kezdjek el nevetni, valóban ezen spontán elkezdtem nevetni és tudjátok mit? Annyira rázkódott a hasam azon a vizsgálóágyon fekve, hogy tényleg felébredt a baba. Na akkor úgy beindult, hogy meg sem akart állni. Akkor meg már ezen röhögtem, hogy hogy elkezdett mocorogni, meg nevettem ahogy anyukám is nevetett, meg az ultrahangos is. :D :D
2009. febr. 4. 11:20
13/27 anonim válasza:
Én voltam a 11:20-as. Még annyi lemaradt, hogy annyira elfeküdtem a farcsontomat a minimum 30perces ultrahangozás közben, hogy egyszerűen nem bírtam felkelni!!! A dokim meg a felesége (szonográfus) ott nevettek, meg anyukám is. Egyszerűen mint aki 72éves, annyira fájt a csontom, úgy elnyomta a bőr vizsgálóágy, hogy úgy kellett kezemnél fogva megragadni, és felhúzni.
Na, akkor is a doki beszólt valami vicceset, már szó szerint nem tudom hogy volt, de ott nevettünk. :D :D
2009. febr. 4. 11:23
14/27 anonim válasza:
Ja, megvan, valami olyasmi volt a lényege annak, amit a doki mondott nevetve, hogy mi lesz velem később ,ha már 12hetesen nem bírok felülni, mi lesz velem egy nagy hassal majd a vége felé!! :D :D
2009. febr. 4. 11:24
15/27 anonim válasza:
SAjnos "elvetéltem", de nagyon nagyon a legelején, még szívhang sem volt, műtétet sem kellett végrehajtani, és vérvételre mentem a férjemmel, hogy megbizonyosodjon az orvos arról, hogy minden rendben. Meglett az eredmény, behívott minket, mondta, hogy volt terhesség, de elment. Sírtam mint a záporeső. Aztán elkezdte mondani, hogy a nők ilyenkor 50 %-a "elvetél" nem kell megijedni, nyugodjak meg, egészségesek vagyunk, próbálkozzunk tovább... csak hát tudom, mi nők nagyon komplikáltak vagyunk. Nem szabad rágörcsölni a dologra, mert összezavarjuk saját magunkat. És ekkor ránézett a férjemre és mondta: tudja, Önök nem olyan egyszerűek mint mi férfiak. Mi mind a farkunk után megyünk és azt tartjuk helyesnek. Nem agyalunk.... Komolyan mondom, - bár nem volt vidám kedvem- elmosolyodtam. és mivel tényleg semmi bajom, "csak így alakult" moatanra már nevetek is nagyot ezen a mondatán...
2009. febr. 4. 11:42
16/27 anonim válasza:
Dokimra vártam, mikor feltűnt egy pár kíséretében. Doki épp telefonált és nyitotta a vizsgáló ajtaját. A pár bement előtte, doki pedig még nyitott ajtónál, telefont félretartva mondta (ezért hallottuk mi is a folyosón) "akkor én most vkit megvizsgálok, h melyiküket azt döntsék el Önök":) A férfi édes kuncogással somfordált ki a vizsgálóból :D
2009. febr. 4. 12:05
17/27 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon jó kis történetek vannak itt:) Ez a story nem olyan vicces leírva, de hátha tetszik nektek is:) Az első vizsgálaton voltunk a dokinál, megnézett uh-val, mondta, hogy milyen vitaminokat szedjek, én meg megkérdeztem, hogy van-e valami, amit nem csinálhatok. Erre ő azt mondta, hogy igazából mindent szabad, de csak egy ujjas munkákat végezhetek. Kérdeztük(férjem is ott volt), hogy az milyen? Erre ő:(mutogatott az ujjával) "Te most ezt csináld, most te azt csináld, most amazt csináld..." :) Hát, ezen hazáig vigyorogtunk a kocsiban:)
2009. febr. 4. 12:43
18/27 anonim válasza:
Nálam szülés közben (császár)a dokim amikor már megszületett a pici és varrta össze a hasamat rámkacsintott. Látta rajtam hogy azt sem tudom mi történik körülöttem, hogy hova vitték a gyermekemet és ezzel nyugtázta hogy minden a legnagyobb rendben van, nyugodjak meg. Nagyon jól esett tőle ez a gesztus,amikor mesélem a születés történetét ezt mindig elmondom mindenkinek.
2009. febr. 4. 14:23
19/27 anonim válasza:
Nálunk is próbált poénkodni az ultrahangos orvos, bár nem tudtunk annyira nevetni rajta.
A 30. heti uh-on már nagyon szerettük volna tudni a babó nemét, kérdezi: Akarjuk tudni, mi lesz a neme? Persze, mondtuk és nagyon megörültünk, erre ő: Vagy fiú vagy lány, aztom több lehetőség nincs. És jól elvigyorgott magán, és itt be is fejezte a dolgot. Na nem baj, azóta úgy néz ki fiúcska lesz :-)
2009. febr. 4. 15:38
20/27 anonim válasza:
% hetes voltam mikor a doki megállapította hogy igen terhes vagyok. kérte 3 hét mulva ismét találkozzunk. Nem értettük de 3 hét mulva mentünk hozzá. Felfeküdtem a vizsgáló asztalra és ő közben beszélgetni kezdett a párommal. Kérdezte apuka mennyire tanulta meg annak idelyén a matekot?? Párom kerekedő szemekkel közölte hogy számolni az megtanult. Mire a doki: akkor tessék közelebb jönni apuka és számoljon velem...Hát a döbbenet kiült az arcunkra rendesen...miközben azon kattogtunk hogy ultrahang közben mit kellene számolni. Hát mikor leesett:D Sírtunk mint a záporeső. Sajnos kicsivel később is mert kiderült a 2 picurkábol csak 1 akart velünk maradni:D Vele viszont minden rendben:D 25 hetes pocis:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!