Voltatok már úgy h nagyon fiút/lányt szeretett volna, és az uh-on az ellenkező nemet állapították meg? Mit éreztetek? Én csalódott vagyok!
A férjemnek 3 fia van az előző házasságából,akiket közösen nevelünk az exxel(nem együtt lakunk,de ugyanannyit vannak nálunk,mint náluk),így egyértelmű,hogy kislányt szeretne jobban,de én 2 vetélés után azt mondom,hogy tök8,csak egészséges legyen.
Ugyanúgy szeretni fogod(mint írtad,szereted is),mintha kisfiú lett volna,most egy kicsit keseregsz,de sebaj,egy-két nap,és nem Bálinthoz,hanem Millikéhez beszélsz majd.:)
6 hetes KM
Aranyosak vagytok:)
Biztos h "túl leszek" rajta,csak most ez olyan idegen érzés.
És borzalmas lelkiismeretfurdalásom van,mert most is h írtam nektek,mintha érezné h róla van szó, és egyszer-egyszer belém rúgott. :))
Konkrétan nem terpesztett be,csak a doki nem látott zacsit és kukit -valami 3 vonalt mutogatott,miszerint az lányra utal.
Na,de sebaj,tényleg ez legyen a legnagyobb gondom :)
Remélem most nem sértődik meg az én kis kincsem :)
A lényeg, hogy egészséges legyen!
Egy kicsit csakódás lehet, de nem ez a fontos!
Én kelllemeset csalódtam amikor megtudtam h lányom lesz .
A fiukra mindig is büszkébbek a nők,de ez sajnos onnan ered,h a nőknek nem voltak jógaik.
A lány gyerek általában szótfogadóbb és hűségesebb a szüleihez.A fiut a felesége teljesen a szülei ellen tudja fordítani.Tisztelet a kivétel.
A fiaimon látom,hogy teljesen elszállnak sokszor a valóságból a rajzfilmek hatására.A lányom realistább.
Sziasztok!
-én még bcsak most leszek 13.hetes csütörtökön,de én is ezt mondtam a pasimnak,hogy ha nem lány lesz,biztosan csalódott leszek...
Erre pár nap múlva mikor az ultrahangon voltunk azt mondta,hogy egy kicsit fél,hogy ha fiú lesz,akkor nem fogom szeretni....Erre én mondtam neki,hogy te hülye vagy....én biztos,hogy jobban fogom szeretni,mint ő,aki fiút vár...,mert mégiscsak én leszek az anyja...:),és én leszek az,akivel mindíg itthon lesz,és csak rám fog majd számítani,ha valamiért sírni fog...,vagy valami...
Szóval hiába mondom én is,hogy biztos,hogy csalódott leszek,de attól még ezer százalék,hogy nagyon fogom szeretni!!!
en a terhesegem legelejetol azt ereztem fiam lesz aztan mikor elmentem az ultrahangra mar nem tudom pontosan hanyadik honapnal mondtak meg hogy kislany viszakerdeztem
3 szor biztos nem fiu? aztan megmutattak a monitoron a draga kincsemet szejjel tett labbal volt, szoszerint mutatta magat hogy kislany:)) JAAA ES NEM ADNAM 10000 FIUERT SEM:)))) IMADOMMM!!!
Én pont fordítva voltam, nagyon lányt szerettem volna de fiú lett. Imádom! Nekem megjósolták, h fiam lesz előszőr másodikra lány. Még a fogantatás előtt, így én végig fiúra készültem. Én is azt hittem, h csak lányom lehet, de most örülök, h így lett. Bár azért reménykedem, h a következő majd lány lesz. Ne legyél csalódott, majd legközelebb...
Boldog babavárást!
4,5 hós kisfiú boldog anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!