Voltatok már úgy h nagyon fiút/lányt szeretett volna, és az uh-on az ellenkező nemet állapították meg? Mit éreztetek? Én csalódott vagyok!
Szia!
Tudom nem szabadna írnom,mert nem velem történt a barátnőm nagyon kislányt szeretett volna és az uh-n kisfiút álapítottak meg.Szegény eléggé kivolt,de próbáltam segíteni neki és lelketönteni belé és mostmár nagyon várja a kisfiát.Jobban mint gondolnád!Ha gondolod írhatunk privibe.Kitartás nem tudom kisfiad vagy kislányod lesz,de nyugi nagyon fogod várni és imádni fogod hidd el ez csak az elején nehéz.
Boldog Baba várást!
38+3 hetes kismami
Szerintem amúgy az a legfontosabb hogy egsézséges legyen.
Második válaszló
38+3 hetes pocis
Világ életemben fiút akartam, aztán mikor terhes lettem, hirtelen mindegy lett teljesen!
Az összes babona és egyéb népi hiedelem és terhestünet szerint fiam van. Nekünk az uh-n soha nem mutatta meg magát a baba, csak tippelték, hogy kislány.
Így én akkor tudtam meg, hogy lány, mikor megszületett.
Egyáltalán nem voltam csalódott, nagyon boldog voltam!
Egyértelmű,h az egészségnél nincs fontosabb.
Mióta az eszemet tudom,kisfiút szeretnék- a férjem is- és ma közölték,h kislány.Hááááát.......
Biztos h nagyon fogom szeretni,hisz már most is IMÁDOM,csak sose tudtam elképzelni h nekem lányom legyen.Nagyon "fiús" vagyok:)
Szia!
Én nagyon fiút szerettem volna, de 4 hete megmondták, hogy lány lesz... Elég csalódott voltam, de hamar megbarátkoztam a gondolattal:) Egyébként ami a legfontosabb, hogy minden n a legnagyobb rendben a kis szerelmemmel:)
Ne aggódj, csak kezdetben rossz érzés, de hamar ki fogod heverni:)
Egyébként fiú lesz vagy kislány? :)
Boldog Baba várást!
Szia!
Nekem az utolsó uh-ig azt mondták, hogy lányunk lesz, mindent meg is vettünk, persze rózsaszínt, akkor épültünk és a gyerek szobát rózsaszínre festettük. Hát nem is tudom leírni hogy mit éreztem amikor az utolsó uh-on azt mondta a doki hogy fiú! Azt sem tudom, hogy jöttem ki onnan. De pár nap, és túltettem, tettük magunkat rajta. Imádjuk a kisfiunkat, és most azt nem tudom elképzelni, hogy lányos anya legyek.
szia,
én lányt akartam, nagyon. Aztán megmondták, hogy fiú lesz és annyira, de annyira el voltam keseredve! Már olyanokkal vicceltem, hogy majd elcserélem a kórházban egy lányra, meg attól féltem, hogy mivel folyton lányként gondoltam rá, pedig tudtam hogy fiú, majd a fiúkat fogja szeretni. Aztán megszületett és nem adnám oda ezer lányért sem, és ezt már az első pillanatban éreztem! Nem csak hetekkel később. Akkor, ott már nem fog számítani, hogy fiú-e vagy lány, hanem csak az, hogy a te babád. A nevén fogod szólítani és nem a neme lesz a fontos. Szóval ne legyen bűntudatod a csalódottságos miatt és hidd el, legrosszabb esetben a szülés után rögtön elmúlik, boldog leszel a babáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!