Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megijedtem, van rá okom?

Megijedtem, van rá okom?

Figyelt kérdés

15 hetesek vagyunk, s ma reggel véreset pisilem. Nem fáj semmim. De ha még elmegyek pisilni, nem minden alkalommal, de van még kicsi vér a vizeletemben.

Mikor forduljak orvoshoz?

2011. jan. 16. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:

szia. én minnél hamarabb mennék dokihoz. és én is megilyedtem volna a helyedben. de nem tudom mi lehet ez és miért.

gyogyulj meg hamar.

2011. jan. 16. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

huuu...én is gyorsan mennék dokihoz!nem fáztál föl esetleg??

gyógyulj meg és írj majd mi volt!

2011. jan. 16. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Terhességtől függetlenül írom... lehet hólyaggyulladásod. Tizenévvel ezelőtt fordult elő velem, ... sőt élő vért pisiltem és iszonyat fájdalommal járt. Antibiotikumot kaptam, ágynyugalom és ész nélkül folyadék (inni, enni - leves pld. enyhe fűszerezéssel stb.) fogyasztás. Néhány nap alatt helyre rakott.

Ha konkrétan vért tapasztalsz. Ha "csupán" piros a vizeleted, meg kellene nézetni. Ügyeletre menj be, ne félj. Kérhetnek sürgősségi T. vizelet vizsgálatot. Hamar kiderül.

2011. jan. 16. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:

12:46 vagyok

... és nem felfáztam, egyszerűen baci került a húgyhólyagba, ami bármikor, bárhogy előfordulhat, főleg terhesen

2011. jan. 16. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia,azonnal menj orvoshoz,ha így hagyod vesemedence gyulladás is lehet belőle.Azonnal urológus!
2011. jan. 16. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Megfogadva azokat, el is mentünk az orvoshoz. Hál istennek a babánknak semmi baja. Ő jól érzi magát, szépen fejlődik, s UH során pont aludt :)

Én vagyok a ludas, mivel felfáztam. De nem is értem, hogy történhetett meg, mikor én harisnya, s trikó nélkül nem is indulok el sehova. No ez a legkevesebb, most megnyugodtam, s már itthon is vagyunk.

További jó babavárást mindenkinek. S nagyon jó ez az oldal, hogy bármikor bármilyen gonddal fordulhatunk egymáshoz.

2011. jan. 16. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem feltetlenul a lengebb oltozet okozza a felfazast, ez csak hiedelem.

Lenyegeben az a gond, hogy bakterium kerul a hugycsobe es mivel a nok hugycsove igen rovid, igy hamar feljebb kerulnek es gyulladast okoznak.

A bakterium pedig akkor is odakerulhet, ha te hat reteg ruhat veszel magadra.

Raadasul a terhesseg alatt gyengebb az immunrendszer, ami normalis jelenseg a baba erdekeben, de nekunk nem feltetlenul kedvez, epp emiatt gyakoribb terhes noknel a holyaghurut, vagy gombasodas, egyeb fertozesek.

[link]

2011. jan. 16. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, húgyúti fertőzésed van, lehet, a hüvelyből jött át, gyakran megesik. De nem a felfázástól van, baktériumok okozzák. Attól függ persze, milyen bacik, de lehetnek veszélyesek is a terhességre nézve. Mindenképpen orvoshoz kell fordulni, kivizsgáltatni magad, valószínűleg antibiotikumot fogsz kapni.
2011. jan. 16. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
12:34es vagyok, örülök hogy jól van a picid,te is helyre jössz!igyál tényleg sokat és vigyázz magatokra:)
2011. jan. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!