Megijedtem, van rá okom?
15 hetesek vagyunk, s ma reggel véreset pisilem. Nem fáj semmim. De ha még elmegyek pisilni, nem minden alkalommal, de van még kicsi vér a vizeletemben.
Mikor forduljak orvoshoz?
szia. én minnél hamarabb mennék dokihoz. és én is megilyedtem volna a helyedben. de nem tudom mi lehet ez és miért.
gyogyulj meg hamar.
huuu...én is gyorsan mennék dokihoz!nem fáztál föl esetleg??
gyógyulj meg és írj majd mi volt!
Terhességtől függetlenül írom... lehet hólyaggyulladásod. Tizenévvel ezelőtt fordult elő velem, ... sőt élő vért pisiltem és iszonyat fájdalommal járt. Antibiotikumot kaptam, ágynyugalom és ész nélkül folyadék (inni, enni - leves pld. enyhe fűszerezéssel stb.) fogyasztás. Néhány nap alatt helyre rakott.
Ha konkrétan vért tapasztalsz. Ha "csupán" piros a vizeleted, meg kellene nézetni. Ügyeletre menj be, ne félj. Kérhetnek sürgősségi T. vizelet vizsgálatot. Hamar kiderül.
12:46 vagyok
... és nem felfáztam, egyszerűen baci került a húgyhólyagba, ami bármikor, bárhogy előfordulhat, főleg terhesen
Köszönöm a válaszaitokat. Megfogadva azokat, el is mentünk az orvoshoz. Hál istennek a babánknak semmi baja. Ő jól érzi magát, szépen fejlődik, s UH során pont aludt :)
Én vagyok a ludas, mivel felfáztam. De nem is értem, hogy történhetett meg, mikor én harisnya, s trikó nélkül nem is indulok el sehova. No ez a legkevesebb, most megnyugodtam, s már itthon is vagyunk.
További jó babavárást mindenkinek. S nagyon jó ez az oldal, hogy bármikor bármilyen gonddal fordulhatunk egymáshoz.
Nem feltetlenul a lengebb oltozet okozza a felfazast, ez csak hiedelem.
Lenyegeben az a gond, hogy bakterium kerul a hugycsobe es mivel a nok hugycsove igen rovid, igy hamar feljebb kerulnek es gyulladast okoznak.
A bakterium pedig akkor is odakerulhet, ha te hat reteg ruhat veszel magadra.
Raadasul a terhesseg alatt gyengebb az immunrendszer, ami normalis jelenseg a baba erdekeben, de nekunk nem feltetlenul kedvez, epp emiatt gyakoribb terhes noknel a holyaghurut, vagy gombasodas, egyeb fertozesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!