Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek van fogadott orvosa?

Mindenkinek van fogadott orvosa?

Figyelt kérdés

Nekem az 1. babánál sem volt és most sincs, pedig nagyon problémás, veszélyeztetett terhesség.

Sajnos egyáltalán nincs rá pénzünk.

1. babánál volt szülésznőnk, most valószínű, hogy arra sem lesz pénzünk.

Szerintetek mi lesz így velem és a babával? Annyira félek, de a párom nem tud több pénzt hazahozni, nekem lejárt a gyedem, remélhetően a szabikat ki tudom venni.

De mi van ha előbb szülök?

Nincsennek tartalékaink, de a babának már mindent megvettünk.

Mi a véleményetek?

2011. jan. 14. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én vagyok a 07.48-as válaszoló. Ne haragudj, véletlenül sem akartalak megbántani. Egyébként mi sem vagyunk gazdagok, én például évek óta munkanélküli vagyok, a nagylányommal vagyok itthon gyes-en (hát az nem valami sok pénz) és a férjem sem keres valami sokat, anyukámmal egy telken lakunk, mert saját lakásra nekünk sem futja (sőt még albérletre sem). Egyáltalán nem tartom felelőtlennek azt, aki nem fogad orvost. Én csak azért írtam, mert nekünk szerencsénk volt, hogy fogadtunk. Kislányom szíve a fájások alatt annyira lelassult, hogy félő volt, hogy meg is áll. (Egyébként szívbetegséggel is született.) A fogadott doki villám gyorsan megcsászározott, így nem lett baj, de az ügyeletes orvos utána azt mondta nála biztos természetes úton született volna meg a gyerkőc jelentős egészségkárosodással. Hát köszi neki!

Még egyszer bocsánat, ha úgy érzed megsértettelek. És félre értés ne essék ijesztgetni sem akarlak az én esetemmel. Sokaktól hallom, hogy ügyeletes orvosnál szültek és minden rendben ment. Természetesen ezt kívánom neked is. Boldog babavárást és könnyű, gyors szülést kívánok neked!

2011. jan. 15. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!