Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befolyásolja a babám súlyát,...

Befolyásolja a babám súlyát, ha az első 3 hónapban nem hánytam?

Figyelt kérdés
Én még csak nem is émelyegtem, helyette kóros éhségrohamaim voltak. Most vagyok 37 hetes és 3 és fél kilósra saccolták a babám. Félek, hogy emiatt nem engednek természetesen szülni.
2008. jan. 24. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mindenki rosszul, a Babádnak ettől semmi baja nem lesz. Esetleg - mivel az első harmadban tudsz enni - a Te súlyod növekedhet jobban, de ez sem törvényszerű!
2008. jan. 24. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Lehet,hogy te írtál már ezzel kapcsolatban 2 kérd´st??az,hogy nem hánytál az elején,az nem befolyásol semmit.

A végén az orvosod u´gy is tudni fogja,hogy hogyan fog zajlani a szülés.függ a magasságodtól is.Az biztos,hogy nagy babád lessz.Àlltalában +-500grammot számolnak még rá.

A lényeg,hogy minden rendben legyen.

40hetes kismama.

2008. jan. 24. 10:30
 3/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Simán szültem a gyerekeimet, mind a kettő 3 és fél kilós volt. Nem ezen múlik, hanem a korodon és a paramétereiden.

2008. jan. 24. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A három és fél kiló egyáltalán nem sok. Az unokatestvérem természetes úton szülte meg 4800 grammos kisfiát! Az már sok! :)
2008. jan. 24. 10:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Tudom, hogy nem sok, de nekem még van 3 hetem és hetente negyed kilót híznak a babák:) Akkor már sok lesz.
2008. jan. 24. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor most ikreket vársz??Mert ezt nem irtad....Egy gyerek 3kilós???Nem értem...
2008. jan. 24. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Neeem, egy babát várok, csak általánosságban írtam, hogy babák.
2008. jan. 24. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nem befolyásolja a baba súlyát. Ez állítólag genetika. Nekem három kiló alatti babát jósoltak az utolsó héten, és 3800 lett. De az orvosom azt mondta, hogy az utolsó egy-két napban a babák általában veszítenek egy minimálisat a súlyukból. De hogy ez igaz-e, azt nem tudom. Szerintem 3 és 4 kg közötti az teljesen rendben van. Mindenesetre könnyű szülést kívánok neked!
2008. jan. 24. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hánytam az elején. Később sem. Az égvilágon semmi bajom nem volt. Se émelygés, se szédülés, se semmi. Nekem is végig azt mondták, hogy nagy baba lesz. De fel sem merült, hogy ne természetesen szüljek. De kiderült, hogy az ultrahangos súlybecslés nem mindig megbízható... 3 kg 5 dkg lett a babám, természetes, gyors szüléssel.

Én azt olvastam, hogy ha nem vagy rosszul, az azt jelzi, hogy az átlagnál is életerősebb, egészségesebb a baba. Így legyen és könnyű szülést kívánok!

2008. jan. 25. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!