Az első válaszoló, válasza befolyásolja a válaszod?
Figyelt kérdés
Ugy vettem észre sokszor meghatározó,mit irt az első.Persze van kivétel.2010. jún. 28. 00:05
1/7 anonim válasza:
Nálam nem.Ugyanolyan értékű az összes válasz.Ha felteszek egy kérdést,nem csak az elsőt olvasom el,sőt,nem is szeretem,ha csak egy ember válaszol.
2/7 anonim válasza:
igen, mert sokszor egy vitát indít el
3/7 anonim válasza:
Igen, mert a kérdés során megfogalmazódik bennem egy válasz, de elolvasom az elsőt, és ezsembe jut róla még egy gondolat, ami esetleg már másfelé viszi el az én válaszomat is.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok,bocs félreértelmeztem a kérdésed...kicsit késő van.
Szóval a rendes válaszom az, hogy befolyásolja olyan szempontból, hogy meg lehet erősíteni,vagy ellent lehet mondani.Mindkettőt szoktam,nem csinálom azt,hogy ha az elsővel nem értek egyet akkor nem is válaszolok.
5/7 anonim válasza:
Én mindig a véleményemet írom, fügetlenül attól, hogy mit válaszolnak mások, vagy milyen választ szeretne hallani a kérdező. Pl nem írom ovu után 2 nappal, higy tutira terhes...
6/7 anonim válasza:
énmeg megnézem a válaszokat és ha írtak használhatót vagy amit szerettem volna akkor nemválaszolok. ennyiben befojásol bármejik
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A saját tapasztalatomat, véleményemet írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!