Szerintetek ha az elsö trimeszter alatt egy idegen véletlen a szemetekbe köp'beszélgetés alatt az befolyásolja a baba fejlödését? Mert hát a dns. -e/? /bekerült a szervezetbe.
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 00:50
1/18 anonim válasza:
jajj, ne máár, ezt te sem gondoltad komolyan :)
nyugi, nem kell mindenen aggódni, élvezd a várandósságot és ne agyalj ilyeneken
búék :P
3/18 A kérdező kommentje:
bocsi mi az a hipohonder?persze belegondoltam hogy hülyeség de kellemetlen ez a tudat.föleg hogy egy gnom volt
2010. jan. 1. 01:18
4/18 anonim válasza:
akkor is kellemetlen ha nem vagy terhes nem csak terhesen:D
5/18 anonim válasza:
Ne aggódj, az idegen dns nem jut el a babához. Próbálj meg jó dolgokra gondolni inkább!
6/18 anonim válasza:
:D A gyerek genetikáját csak és kizárólag az anya és az apa feno és genotípusából meríti a gyerek, azaz az ő tulajdonságaik, (meg a felmenőké) lesz a gyerekben benne.
Nézd meg ezt a filmet, többet fogsz tudni a baba fejlődéséről! Amint egyesült a petesejt a spermiummal, azonnal kialakul a baba felépítése.
7/18 anonim válasza:
Mennyi idős vagy??? A DNS-ek nem ugrálnak csak úgy...
8/18 anonim válasza:
egyébként nem tudom miért van így, de ha elneveznek egy gyereket valahogy, olyan arca lesz ami a névhez is illik... pl. van egy ismerősöm akit tiobrnak hívnak, és más név nem illik az arcához, mert azok a nevűek pl. béla, máshogy néznek ki... persze nagyrészt szülőktől függ, de rám sem illene más név...
9/18 anonim válasza:
:D Az utolsó komment se rossz. Igaz, illetve fordítva. Mindenkihez illik a saját neve, de nem azért mert... na mindegy, fáradt vagyok. Boldog új évet lányok! :)
10/18 anonim válasza:
Jók ezek a "röpködős" dns-ek:)
A gyerkőcöd biztos nem lesz Quasimodo,ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!