Délután majdnem karamboloztunk, de szerencsére csak
padkázás lett, defekt, jó nagy rázkódással. Ugye
minden rendben odabent?!
Szia! Bizti nincs baj:)! De ha nagyon aggódsz szólj a dokinak nem e mehetsz előbb? Mennyi idős vagy??
2009. jan. 31. 21:41
Nyugodj meg mindenképpen,a babád a legbiztosabb helyen van komoly lengéscsillapítókkal körül véve,és ügye vízben "úszik" a pici így nehéz őt megütni, főleg amíg nagyon pici,de később se ha csak nem esel rá a hasadra,vagy nem a hasadat ütőd meg közvetlen.,de így se mindig történik baj
Ha mozog akkor minden rendben,főleg hogy nincs panaszod,és ügye nem ütötted meg magad (mert gondolom írtad volna)de ha téged megnyugtat hívd fel a dokid és meséld el neki mi történt,biztos vagyok benne hogy megnyugtat!
Mennyi idős babás vagy ? :-)
37 hetes kismami
2009. jan. 31. 21:48
A hasad ugye nem ütötted be?? Mert ha nincs is panaszod inkább nézesd meg!!! Bárhol megnézik, ha mondod mi történt, kötelesek! Nekem ez egy olyan doki mondta, aki legutóbb csak szívességből vizsgált meg, mert nem tartozom a körzetébe. Úgy mondta, hogy azonnal megvizsgálják azt a kismamát, akinek vagy van valami panasza, vagy a hasát beütötte, vagy bármi, amivel a baba sérülhetett. Szóval én a helyedben azért elmennék dokihoz egy UH-ra.
2009. jan. 31. 21:51
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. A 31. hétben vagyunk egyébként. Nem nyomódott meg a hasam ( szerencsére ővlehúzó is volt rajtunk ), csak hát a rázkódás volt jó nagy. Remélhetőleg túlaggódom az egészet, de lehet holnap felhívom a dokit, és megkérdezem, ő mit mond, nem e kéne megnézni Babót odabent, hogy minden rendben van Vele. Köszönöm mégegyszer a válaszokat. És minden jót kívánok nektek is!
Szerintem sincs ennyitől bajuk, jól ki van ez találva! :)
Amúgy ha kevesebbet mozog, az lehet az idő miatt is! De pl az egyik barátnőm mesélte, hogy ha nagyon megijedt, akkor a babója nem mocorgott olyan inztenzitással egy ideig. És mindig ez van, ha kicsit jobban megijed! Ettől a babának semmi baja! Bár én ezt még nem tapasztaltam. Minden jót!
22 hetes
2009. jan. 31. 22:51
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Biztos megijedt Ő is, és gondolom az se túl jó Neki hogy én itt aggodalmaskodom azóta. Csakhát úgy féltem! De biztos minden rendben van!!! Azért holnap felhívom a dokit is.
nyugodj meg, a baba nagyon jol vedett es biztonsagos helyen van, es ha mar 31 hetet atvexeltetek gond nelkul es novekszik, stb. akkor ez mar nem fog ki rajta.lehet, h. azert mozog kevesebbet, mert alaposan megijedhettel, lehet, h. ez ra is hatassal lehetett picit, hixen aterzi a mamaja erzelmeit.
2009. febr. 1. 09:53
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a megnyugtató válaszokat! Ma már többet mozgolódik a Drága :)
További kérdések: