Akinek nem ajálották a H1N1 elleni védőoltás milyen indokot mondtak?
Engem, ha érdekel egy kérdés, akkor igenis visszanézek, hogy másnak mi a véleménye, a kérdező mit reagál.
Nem ülök egész nap a gép előtt.
De az 1. és a 2. válaszoló ugyanaz, belinkelt egy oldalról egy szöveget, majd egy másik H1N1 ellenes linket küldött.
Mindkét írás hiteltelen.
Nem oltatom magamat, nem ezért írom, de az ilyen beírásoktól a hideg ráz, mert csak a pánikot kelti.
Eloszor is kikerem magamnak a panikoltarast!!! Hat mit kepzel aki ezt irta??? Ez egy olyan oldal ahol mindenki elmondhatja a velemenyet, nekem ez volt. Azt is leirtam, hogy nem mondom h biztos attol, de mindenesetre engem mar nem lehet meggyozni. Talan ertheto nem? 37. Hetben vesztettem el egy makk egeszseges 3kgs kislanyt. Nala nem talaltak semmi rendellenesseget, en
viszont majdnem meghaltam. A majam ment tonkre, azt irtak "hellp szindromara utalhat" ami egy autoimmun folyamat, tobb tenyezos..., nyilvan hajlam us kell hozza, Amit viszont nem tudsz van e. Azt gyanitjak ennek a fajta terhessegi toxemianak az utolso pofon amiert belobban, valamilyen virus lehet, mint mas autoimmun betegsegeknel... Nem biztos, de erdekes. Ha kerdes van meg, csak jelezni szeretnem nem biztos h ma Meg visszanezek, de barmire valaszolok:)
Mivel én linkeltem másodiknak, valószínű én vagyok a másik "pánikkeltő". Nem szántam annak. Ugyanis figyelmesen elolvasva arról szól, hogy nem lehet komoly indokot felhozni az oltás ellen és ezt az ÁNTSZ az Orsz. Epid. Intézettel egyetértésben jelentik ki. Ez miért pánikkeltés?!
A kérdezőnek pedig kerestem azt a bizonyos fórumot, ahol kifejezetten azok az anyukák írtak be, akik tavaly v. előtte megkapták kif. a H1N1 elleni védőoltást és szültek is. Ők mindannyian arról számoltak be, hogy egészséges gyermekeik születtek.
Pedig volt közülük, akik bizony kicsit belázasodtak az oltástól stb., mint egy átlagember.
Ennek hatására és javaslatokra (szakorvos, virológus, kismama tanácsadó könyv stb.) én 1 hónapja beadattam a kombinált védőoltást.
Nyilván nem ez érdekli a kérdezőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!