Szül valaki február közepe környékén a miskolci vasgyári kórházban? Kinél szültök?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 19:14
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem miskolcon szülök,de azért írok.Én is február közepén elején szülök.Pontosabban febr.13-ra vagyok kiírva.Ha van kedved akkor írogathatunk privibe?.
Boldog Baba várást és Könnyű szülést kivánok!
38 hetes pocis
2/7 anonim válasza:
Február 23-ra vagyok kiírva és a miskolci vasgyári kórházba..remélem minden rendben lesz.
Könnyű szülést!
3/7 anonim válasza:
Miskolci anyukáknak ajánlom kölcsönzőmet ahol angelcare légzésfigyelőt, digitális babamérleget, bébiőrt, avent mellszívót,sterilizálót lehet kölcsönözni.És egy pár hasznos tanácsal is szolgálhatok.Tel:30 910-5626.7 hónapos baba anyukája
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszi a tippet, a légzésfigyelő lehet hogy érdekelne. Ha nem akarod itt megírni, megírod priviben hogy mennyi a kölcsönzési díja?
Utolsó előtti válaszoló, én 19-re vagyok kiírva, lehet hogy találkozunk :), kinél szülsz? Ha gondolod írhatsz privit.
2009. jan. 31. 21:02
5/7 anonim válasza:
Nincs fogadott orvosom,feleslegesnek tartom...
6/7 anonim válasza:
Angelcare AC 300-as márkájú légzésfigyelő.Havi díja 2500Ft/hó. Megbízható.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.Ha esetleg a vásárlás mellett döntenétek akkor csak ilyen márkájút vegyél .Nem szokotak panaszkodni rá. És van olyan légzésfigyelő és bébiőr egyben annak meg 3000 Ft/hó a költsége.
7/7 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem írni én Hardonyinál szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!