Amit adnak kupont amit 20 hetes környékén kell beváltani a bababoltban mit tartalmaz? Mi van benne, meg a kórházban is adnak és abban mi van?
változó.
ált. egy rakat szórólap
játszócumi
avent tejtároló v. cumisüveg
pelenka minta
sudocream minta
kiskanál
nestlé minta
a kórházi még változóbb abban már változott ami régen volt már nem ugyanaz van ezért megtéveszteni nem akarlak.
és aki kérdezi Felicitas kupon amit a védőnő által kapott tájékoztató könyv hátulján van. ha kitöltitek beváltjátok a kórházban is kaptok csomagot
egyébként a kórházban lesz még egy csomag Bonita kft-től abban is van cumi meg lázmérő pelenka mosópor újság..
mindkét választ én irtam a 2. at azért hogy megelőzzük a viszakérdezést.
tényleg jó! lesz még egy amit szülés után a baba 1 éves koráig lehet igényelni a www. felicitas.hu-n
és ne hagyd ki a rossmannos hipp kupont is ami a kórházi csomagban lesz egy lapka az egész sokan kidobták már az egy 4 részes doboz szett 1 éves korig étel és ital van benne meg előke és polóing -hipp-
használjatok ki minden kedvezményt a dm bababónuszt is+!! arra szül. any. kiv.-nattal kell jelentkezni a dm üzletekben
egy éves korig sok ilyen lesz utánna elfelejtenek benneteket a cégek!!
Jó egészséget Neked!
Én ma váltottam ki.
Van benne egy Anyák lapja, egy Baba magazin, szórólapok, egy 6 hótól használatos játszó cumi, egy Aventes tejtároló pohár, 4 tea, és egy paradontax fogkrém minta.
Boldog babó várást!
32 hkm
Én múlthéten váltottam ki.
Baba magazin
Anyák lapja
Mam cumi
Tommee cumi
Avent pohár
4-5 tea
Fürdősó minta
10 db-os popsitörlő
Fogkrém
és papírok
Bocsi az offért:
Az utolsó két válaszoló egy hét eltéréssel váltotta ki, és mégis más a tartalom?
MÁr a 20. héttől ki lehet váltani? Azt hittem csak a legvégén. (az előzőnél is lecsúsztam róla :S )
Utolsó előtti két válaszolóhoz csatlakozom.Ma váltottam ki én is,és ugyanezek vannak benne nekünk is,csak én a teákat nem találom.... :S Szórólapokat nem néztem át,lehet azok között van,majd megnézem..
Amúgy az utolsó trimesztertől vehető át,az van a tájékoztatóban!
Minden jót.
33 h km
Én voltam 17.17-es, én is meglepődtem, hogy nekem pl. 2 cumi volt benne.
Unokahúgom is kiváltotta (igaz, régebben egy kicsit és másik városba), de neki csak a mam volt benne. A többi nála is stimmelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!