Ajánlanátok a 16. kerületben, vagy az Őrs vezér tere környékén nőgyógyászt? Esetleg Kistarcsai Kórházból? És írnátok is róla, hogy melyik kórházban lehet nála szülni, meg hogy milyen tarifákkal dolgozik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 18:41
1/6 anonim válasza:
Az Örson, Fábián István(nem a 16.kerületi, ez egy fiatal) ő rendel az SZTKban, és az Uzsokiban dolgozik, magán rendelése 8e(XIII.kerben). Hogy mennyiért válal szülést passz, nem nála szültem, de ő vele vittem a terhesgondozást, lelkiismeretes, jófej. Csak ajánlani tudom.
A Flórban pedig Szentágotai doktorurat ajánlom, nála, vele szültem, nagyon jó orvos. Elviseli ha hisztis leszel majd 20óra vajudás után, stbstb.
Neki Gödöllőn van magánrendelése, tarifát nem tudok, nem hozzá mentem kontrollra, és nem fogadott orvos volt.
2/6 anonim válasza:
azt hiszem Timmermann dokinak valahol az Örshöz közel van magánrendelése, amúgy SOTE II-n van. tarifát nem tudok
www.timmermann.hu
3/6 anonim válasza:
Én Kovács Rékát ajánlom.Ő rendel a Mátyásföldi Klinikán és Kistarcsai Kórházban is.Nagyon jó orvos fórumokon olvashatsz róla bővebben..
4/6 anonim válasza:
off-. harmaik válaszoló, engem a kedves dr nő megerőszakolt, kb úgy vizsgált meg, mikor vajudtam, folyó magzatvízzel ki akart tenni a szülészetről, hogy nem is szülök.
5/6 anonim válasza:
Dr. Toldi László, rendel a magzat diagnosztikai kp-ban az Örsön és a Bajcsy Kórházban. Kistarcsáról ment át, én is mentem vele, csak jót tudok eddig mondani.
6/6 anonim válasza:
Én Dr. Mecsér Bélát ajánlanám az Örsön az SZTK-ban, és az örshöz közel van magándrendelője is. Kedves, tapintatos, alapos doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!