Melyik kórházban végeznek terheléses vércukormérést nem cukorsziruppal? /Vác és Pest környékén/
Én citrom nélkül is lenyomtam, mert már majd éhen haltam :P
De más kismama vitt citromlevet, beleöntötte, és úgy itta meg. Ne félj tőle :)
Ha máshová akarsz menni, akkor oda szóló beutalót kell kérned!, és érdemes megkérdezni a védőnőt, hogy elfogadják-e egyáltalán azt az eredményt, mert van, ahol nem foglalkoznak más intézmény által kiállított papírokkal :P
Pesten, az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban megcsinálják az 1 zsömle, 2dl tejes terhelést is. 1600 ft-ba kerül, ha kérsz előtte éhgyomri értéket is, és miután megetted, 1 óra mulva leveszik a terhelésest is.
Beutaló nem kellett, viszont előre nem árt bejelentkezni. De a nőgyógyiddal beszéld meg, nekem azért engedte meg, hogy ezt válasszam, mert a teljes laborokon mindig 3,2-3,4 volt az eredményem. Az eredményt pedig postán kapod meg pár nap múlva.
Üdv.
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!