Mennyi az esélye, hogy megmarad a babám?
Neocitrant most már ne használj. És nem mindegyik torokfertőtlenítő szedhető mert fájdalomcsillapító is van benne (pl. a septofort tuti nem..) ennek érdemes utánna nézni. Az a lényeg, hogy ne legyen folyamatos magas lázad, mert az árthat, de amúgy szerintem nem vagy nagyon veszélyes helyzetben.
Jobbulást! Úgy tudom panadolt terhesen is lehet szedni.
Neocitránt és Strepsilst sem lehet a terhesség során alkalmazni, viszont mivel még a babád elvileg nem a placentából táplálkozik, nem jutottak át a káros anyagok!:)
Hajrá és sok Boldogságot!
16+2hkm
Lányok! Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Jaj, de nem merem magam beleélni, mert félek, hogy csalódom! Csak reménykedni tudok!
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Nekem ebben az idoben volt egy csunya foggyulladasom, meg nem tudtam,hogy terhes vagyok. Beszedtem 1 hetig napi 2db Klimicint,ami antibiotikum. Flector granulatum 1 doboz,ami 20 db. Cataflam 3 db, Algoflex 7 db, Apranax 2 db. Ezeket osszessegeben 10 napig szedtem,a babanak semmi baja nem lett. Nem kell aggodni, akkor meg nem szamit, kesobb amikor a szervei fejlodnek ki ez okozhatott volna barmit.
Most 18 hetes vagyok es 13.heten volt egy foghuzasom, amire erzestelenitot kaptam, kozben voltam lazas arra rubophent es vettem mar be kalmopyrint is 3 napig tarto fejfajas utan. Es jol vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!