Mennyi esélye van annak, hogy megmarad a baba (most kb 7 hetes), ha volt már egy missed ab-a a Páromnak?
Miért figyelik meg??Van vmi baj??
Annyi esélye van mint mindenki másnak, sztem...bízni kell
Nekem volt már egy sima abortuszom, volt egy vetélés utáni ab-om. És most ott alszik a kiságyban az 5 hónapos Hercegem :)
Fő az optimizmus, sokat beszélgessetek hozzá, simizzétek, és bízzatok ahogy előttem szóló is irta.
Drukkolunk nektek!!!!
Jaj ez olyan durva. Úgy nem szeretem ezt. Miért kell egyből ab-ra küldeni valakit, ha a 6. hét tájékán nincs még szívhang? Amúgy meg az orvosok is elszámolhatják magukat. Esélyt kell adni annak a pici lénynek és nem rögtök a frászt hozni mindenkire. Fel a fejjel! Ha már van szívhang, akkor már van esélye az apróságnak.
Sok sikert és minden jót!
19 hetes kismami
Szia,
Nyugodj meg, semmi baj nem lesz. Az a legfontosabb, hogy most a pici érezze nagyon akarjátok, javaslom beszélgess vele te is, és az anyu is:)
7heteske, most már nincs sok, és túl lesztek a nagy vízválasztón, addig sokat segíts neki.
Nekem ugyan művi ab után, és egy apacsere után 3hónappal megfogant a babócám, és olyan hisztiket nyom a pociban... Pedig kis idő telt el.. Semmi bajunk.
Nálatok sem lesz semmi baj, sőt... Ne adjátok fel...
Sok boldogságot nektek, és kitartást.
Ha van szívhang, márpedig van, azóta is, megfigyelik, ésminden oké, akkor szerintem, már nem lesz gond!
Sokat beszéljetek hozzá, mondjátok neki, hogy erősen kapszakodjon a mamijába! De ha beindult a szív, akkor erős baba, hidd el, nem lesz gond!
Csak előre nézzetek, és csak pozitívan!
Minden jót!
(egy szintén beszélgetős stádiumban lévő 5 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!