Mekkora az esélye, hogy megmarad mindkét babám?
Azt nem tudom,hogy az esély mekkora,de abban biztos vagyok,hogy nem véletlenül vannak ketten.
Ha van szívműkődés és a méreteik megfelelőek,szerintem nem lesz semmi baj!
Drukkolok az ikreknek!
Majdnem 4 hós kicsi fiú anyukája
Én nem hinném, hogy a méretek alapján aggódni kellene, de a dokid esetleg láthatta, hogy az egyik baba nem jól tapad, de azt mondania kellett volna.
Elvileg a 12 . hétig nem is mondják biztosra, hogy iker, mert addig valóban felszívódhat valamelyik.
Nem hinném, hogy nálad ez fennál, talán csak a dokid nem tud fogalmazni alaposan, annyit mindenképpen meg kell említenie, hogy előfordulhat, hogy felkészülhess és ne ijedj majd meg.
Illethe ha megtörténne, ne utána kelljen magyarázkodni.
Most csak arra figyelj, hogy vigyázz magadra, és akkor megtetted a tőled telhetőt..drukkolok, hogy a 12 hetes uh-n mindketten meglegyenek.Segíthet, ha megbeszéled a babáiddal, hogy maradjanak veled, szereted őket,és mind a kettőjüket várod!
Egyelőre úgy tűnik, mind a kettővel minden rendben.
Szerintem a dokid csak azért mondta ezt, mert a legtöbb ikerterhességnél ez bekövetkezik, de próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj, sok ikerpár rohangál a Földön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!