Családok melyeknél mindkét szülő elveszti az állását, hajlandó e ingyen tovább dolgozni, ha ezzel megmarad a munkahely?
Én ebben a helyzetben azonnal másik munkahelyet keresnék, bármilyen más munkát (takarítás, újságkihordás, stb.) elvállalnék, hogy a törlesztőrészleteket és a számláinkat tudjuk fizetni!!!
Ki teheti meg manapság, hogy ingyen dolgozzon hónapokig a bizonytalanért, és addig miből eszik?... miből fizeti a számláit?... miből fizeti a törlesztéseit?... 8-o
"A munkahely adócsalás miatt zárolva lett. Azért azt mondták ha ingyen dolgozunk tovább ott akkor esetleg fél év múlva még mindig áll a hely és tartják a helyedet is."
Szóval elhiszed az ADÓCSALÁS miatt zárolt cégnek, hogy potom fél év ingyenmunkáért cserébe majd valamikor lesz valami?????
Egyáltalán, ha a minimálbér 70 ezer Ft, akkor hogy lehet valakit ingyen dolgoztatni? Tb-t fizetnek utánatok (a zárolt cég)? Stb. stb.
Ez őrültség! Azt a fél évet normális állás keresésére kell felhasználnod, nem ingyenmunkára!
No lám tehát más sem döl be. Akkor kérdés, hogy a vezetőség tényleg ennyire hülyének nézi a dolgozókat?
3 napja tudtuk meg hogy áll a helyzet. Máris elkezdtük a munkalehetőségek keresését. Nos nem sok sikerrel. De majd csak lesz valami.
Én hirtelen egyetlen okot tudnék erre, ha használhatnám a cég infrastruktúráját (telefon, fax, internet) az álláskereséshez. Ez viszont a cég beleegyezése nélkül* nem teljesen korrekt hozzáállás, ráadásul nem is biztos, hogy olyan nagy szükséged van rá. Sok múlik a körülményeken.
(*-Nekem volt már olyan cégem, ami segített új állást találni, tehát ez nem elméleti, vagy mesebeli megoldás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!