Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombaton leszek 11 hetes...

Szombaton leszek 11 hetes kismama! Most már megmarad a baba ugye? Mostmár csökkent az esélye annak hogy elmenjen?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! 12 hetet mondanak, de nem kell aggódnod, komplikáció meg mindig adódhat, de nem kell erre gondolni.
2008. nov. 5. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyalj ilyeneken, mert az árt a legjobban a babának! Minden rendben lesz! Én is végig görcsöltem azt az időt amíg nem éreztem mozogni, ez természetes, hogy aggódsz! De hid del nem lesz semmi gond! Ha meg lesz akkor annak NEM te leszel az oka, a természet...de miért lenne???
2008. nov. 5. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, de idegesítsd magadat ezen!!! Nem szabad rosszra gondolni!

12.héten mész megint ultrahangra, és újra láthatod a babádat!!!

2008. nov. 5. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyre kisebb az esélye, ne izgulj! És különben is nemsokára látod Őt! Csak vigyázz magadra továbbra is! Nem lesz baj, minden ok lesz! Ne is gondolj rosszra!
2008. nov. 5. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!