Terhesen dolgozni, de hol?
Már úgy vagyok vele, hogy olyan helyre is elmennék, ahol tudom milyenek a főnökök, és tudom, hogy 3 hónap múlva minden dolgozót lecserélnek. De az 8 órás kemény fizikai munka.
Én is attól féltem, hogy sehová nem vesznek fel. Esélyem sincs a gyedre, de így még félre sem tudok rakni pénzt. 60 ezer forintom van félre rakva, plusz ha okosan csinálom páromtól még 40-et félre tudok rakni. Nagyon spórolnék, de nincs miből. Még ilyen nem volt, hogy pénz nélkül vagyok, és nagyon félek. Az abortuszra gondolni sem akarok. Nem akarom megölni a gyerekemet. Meg hát ebben a korban, az a baj, hogy túl sokáig tanultam, szinte a semmiért.
Én is ebben a cipőben járok, bejelentés nem gond azt családilag megoldjuk de dolgozni, pénzt keresni jó lenne... Csak nem tudom merre próbálkozzak. Diák korom óta mindig bejelentve dolgoztam, most meg olyan kéne ahol nem jelentenek be, mert az nekik kockázat, nem tudnak kirúgni a terhesség miatt, de kézbe adják a pénzt... Persze az ilyesmit nem hirdetik a neten, pedig mindenki tudj hogy van ilyen! Csak nem tudom hol keressem...
A nyelvtanítás jó ötlet csak nehéz annyi tanítványt szerezni hogy abból meg is éljen az ember...
Nekünk van lakáshitel, havi 100e+ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!