Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen dolgozni? Lehetséges...

Terhesen dolgozni? Lehetséges felvesznek bárhova is:? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem hogy felvennének bárhova is mert így tisztába vannak vele hogy nem sokáig számíthatnak rád.Aki nem terhes azt sem veszik fel.Kérlek ne haragudj rám amiért ezt írtam,de tényleg nem akarlak megbántani.Meghát nem biztos hogy jó ötlet terhesen dolgozni.Amúgy mennyi idős terhes vagy mert az sem mindegy.Dehát próbálkozz hátha sikerül.
2010. nov. 15. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

valóban függ attól,hogy mennyi idős terhes vagy,szerintem,mert az elején ugye még nem látszik,nem is kell tudniuk róla. Viszont 4-5 hónaposan már nem fognak felvenni sehová,ez az én véleményem,de próbálkozni mindig lehet.

2010. nov. 15. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs még látható hasad akkor egyszerűen ne mondd meg
2010. nov. 15. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez egy nehéz ügy... Nagyon nagy mázli kell hozzá, és nem tudom, hogy valaha változik-e a munkáltatók szemlélete ezzel kapcsolatban...

De én személy szerint örülök, hogy végre olyat is olvasok itt, hogy valaki dolgozni akar terhesség alatt, és nem azon siránkozik, hogy mennyire unja magát otthon, és mit kezdjen magával! Könyörgöm, a terhesség nem betegség, ha nincs komolyabb egészségügyi problémája valakinek miért kell betegállományba menni?

Én pl. a 33. hétben járok, kösz jól vagyok, és december közepéig tervezek dolgozni... de lehet, hogy csak én vagyok olyan "hülye", szeretem a munkámat... ;-)

2010. nov. 15. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

5 hónapos kismami vagyok.és szeretnék kezdeni magammal valamit.

ha nem is dolgozhatok akkor mit lehet iylenkor sportolni?

kocogás?, yoga meg ilyenek gondolom.

amúgy én nem érzem magamat sokkal betegebbnek mint amilyen a terhesség előtt voltam!

sőt sokkal jobban érzem magamat hogy nem sokára lesz egy kislányom!

:)

2010. nov. 16. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!