Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?
Mi is azok táborát gyarapítjuk, akik nem kérdezték meg a nemét! Most a 3-nak sem tudjuk. De nemsokára kiderül. Tök izgi és teljesen mindegy csak egészséges legyen, változtatni meg ugye már nem lehet rajta! Lánynevünk uaz van már 6 éve, mindig fiú név kellett! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, a dokinak meg mindig szóltam, hogy el ne szólja magát!:-))
39 hetes
Én szerettem volna tudni a babám nemét. A 18. héten meg is mondták, hogy fiú. Mostmár 6,5 hónapos és Balázsnak hívják. Tudtommal tetszett mindenkinek a név. De ha nem, akkor is ez lett volna. Ha lány lett volna Viktóriának hívták volna.
A sógornőmnek volt úgy, hogy végig fiút mondtak és végül meglepetésként kislány lett. Altatták, így szerencse ,hogy aki vele volt tudta, hogy az elején milyen lánynevet választottak.
Bár tőlem még az elején megkérdezték mind a két nevet.
Mi hogy döntöttük el? A férjem választotta a fiú nevet én a lányt.
Érdekes hogy mindíg vannak TOP nevek adott időszakban. Tavaly a Bence Máté Márk Dániel vitte prímet. Illetve az Anna, Emma, Laura...
Tiszteletem mindazoknak akik nem a top nevekből választanak és ne a divatnak megfelelő neveket adják, hisz milyen is az már mikor az oviban 5 Bence 4 Szilárd, 6 Kristóf és 3 Bálint van...
Márpedig most ezek a sztárok: Bálint, Dániel, Kristóf, Balázs.
A lányoknál pedig aki az oly divatos szappanoperás neveket adják csak gratulálni tudok.
Én úgy gondolom MAGYARORSZÁGON tessék magyar neveket adni! Legyen az ősmagyar vagy akár bibliai név is.
Ne ne legyen már Vivien, Paula, Izaura, Samanta, Ronaldó vagy ki a frász tudja még hány féle...
Annyi de annyi szép név van, miért csak ugyanaz a 10 tetszik mindenkinek? Divatból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!