Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megakartátok tudni, hogy...

Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?

Figyelt kérdés
Én 7hónapos vagyok,de én direkt nem akarom tudni.A dokim tudja,de mondtam neki hogy ne árulja el.A családomban mindenki nyüjstöl hogy kérdezzem meg.De én azt akarom hogy meglepi legyen.Igy nem fog csalódást okozni,ha esetleg más bujna ki,mint akit vártunk.Szerintem ez izgalmasabb.Alig várom a szülést.Másik kérdésem,Milyen szép fiu nevek vannak? Lány nevekből annyit összeirtunk,de fiuból,ami tetszene,és szép is lenne,de nem olyan fura hangzású,nem nagyon találok.Ti hogy döntötétek el? És tetszik a családtagoknak? Köszi előre is a sok kérdésemre a válaszokat:)
2009. jan. 29. 15:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Ha kis fíúnk lesz Milán ha kislány akor Ramóna lesz :)! Még nem tudjuk a nemét sajna!
2009. jan. 29. 19:27
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi is azok táborát gyarapítjuk, akik nem kérdezték meg a nemét! Most a 3-nak sem tudjuk. De nemsokára kiderül. Tök izgi és teljesen mindegy csak egészséges legyen, változtatni meg ugye már nem lehet rajta! Lánynevünk uaz van már 6 éve, mindig fiú név kellett! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, a dokinak meg mindig szóltam, hogy el ne szólja magát!:-))

39 hetes

2009. jan. 29. 19:42
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia!29 hetes kismama vagyok,de a nemet mi sem tudjuk csak,a dokink!Szerintem ez egy gyönyörü meglepi lesz mindenkinek!ha läny akkor Lara.....de ha kisfiu lesz akkor,nem tudjuk....talän Däniel!
2009. jan. 31. 16:56
 34/38 A kérdező kommentje:
ugy látom a többség a fiu névvel áll hadilábon:) A Ramóna nálunk is szóba került.De nagyon ugy nézki hogy a Ramóna a listára kerül:D szerintem is izi igy megtudni a baba nemét.végülis mindegy,csak egészség legyen meg.kiváncsian várom a többiek hozzá szólását:) és gratula mindenkinek.
2009. febr. 1. 15:53
 35/38 anonim válasza:
100%
én szeretném tudni. a mi babánk Félix lesz.
2009. febr. 4. 19:46
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem volna tudni a babám nemét. A 18. héten meg is mondták, hogy fiú. Mostmár 6,5 hónapos és Balázsnak hívják. Tudtommal tetszett mindenkinek a név. De ha nem, akkor is ez lett volna. Ha lány lett volna Viktóriának hívták volna.

A sógornőmnek volt úgy, hogy végig fiút mondtak és végül meglepetésként kislány lett. Altatták, így szerencse ,hogy aki vele volt tudta, hogy az elején milyen lánynevet választottak.

Bár tőlem még az elején megkérdezték mind a két nevet.

Mi hogy döntöttük el? A férjem választotta a fiú nevet én a lányt.

2009. febr. 5. 10:24
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vártam mindig az UH vizsgálatot hogy lássam hogy megvan mindene, hogy lássam az arcát. És mivel kisfiam született elkerülhetetlen volt hogy ne lássam meg a kis kukiját. Bár én tudni is szerettem volna a nemét. Minden esetre Sebestyén nevet kapta. Szerintem szép név és nem túl extrém nekem fontos volt hogy ne legyen olyan gyakori mint a Zalán vagy a Milán.
2009. febr. 5. 11:55
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy mindíg vannak TOP nevek adott időszakban. Tavaly a Bence Máté Márk Dániel vitte prímet. Illetve az Anna, Emma, Laura...

Tiszteletem mindazoknak akik nem a top nevekből választanak és ne a divatnak megfelelő neveket adják, hisz milyen is az már mikor az oviban 5 Bence 4 Szilárd, 6 Kristóf és 3 Bálint van...

Márpedig most ezek a sztárok: Bálint, Dániel, Kristóf, Balázs.

A lányoknál pedig aki az oly divatos szappanoperás neveket adják csak gratulálni tudok.

Én úgy gondolom MAGYARORSZÁGON tessék magyar neveket adni! Legyen az ősmagyar vagy akár bibliai név is.

Ne ne legyen már Vivien, Paula, Izaura, Samanta, Ronaldó vagy ki a frász tudja még hány féle...

Annyi de annyi szép név van, miért csak ugyanaz a 10 tetszik mindenkinek? Divatból?

2009. febr. 5. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!