Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megakartátok tudni, hogy...

Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?

Figyelt kérdés
Én 7hónapos vagyok,de én direkt nem akarom tudni.A dokim tudja,de mondtam neki hogy ne árulja el.A családomban mindenki nyüjstöl hogy kérdezzem meg.De én azt akarom hogy meglepi legyen.Igy nem fog csalódást okozni,ha esetleg más bujna ki,mint akit vártunk.Szerintem ez izgalmasabb.Alig várom a szülést.Másik kérdésem,Milyen szép fiu nevek vannak? Lány nevekből annyit összeirtunk,de fiuból,ami tetszene,és szép is lenne,de nem olyan fura hangzású,nem nagyon találok.Ti hogy döntötétek el? És tetszik a családtagoknak? Köszi előre is a sok kérdésemre a válaszokat:)
2009. jan. 29. 15:10
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én is ugyanigy voltam vele.Nem akartam tudni,de a doki véletlenül elkottyantotta.De nem gondoltam rá.Mindenki kérdezte mit vársz?Én meg mondtam,hgy gyereket,az biztos,a többi majd kiderül.

A nevét teljesen véletlenül választottuk,születése elött 1héttel:).A fiú nevek közül nekem nagyon tetszik a Kristóf,Ádám,Bálint.

Boldog babavárást,könnyű szölést és még boldogabb babázást!!!

4.5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 29. 15:15
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Milán lett a kisfiam...van akinek tetszik családból van akinek nem, de ez minket totál hidgen hagyott...a fő h nekem s férjemnek tettszen, mert mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar.

De én tudtam h fiúnk lesz, éreztem s alig vártam h megerősítsen doki::)

2009. jan. 29. 15:18
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy voltam vele, ha már lehetséges, modják meg. Megmondták, hogy kislány lesz, és az is lett. Végig pici lányomnak hívtam. Most a fiammal vagyok a 34. hétben. Elejétől fogva éreztem, hogy ez a lurkó fiú és az orvos is azt mondta. Le a kalappal a dokid előtt, hogy tiszteletben tartsa a döntésed!

Nekem nagyon tetszik a Zétény, de az otthoniak leszavaztak és így Benjáminunk lesz. Nekem ezek a tuti nevek!

4/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát,jó kötélből vannak az idegeid!!!:)

Én megőrűlnék ha nem tudnám a baba nemét.Elvileg nekünk jhéten mondják meg,de már tűkön ülök:)

Nekem vannak fiú neveim- ha érdekel majd leírom,és viszont a lánynevekkel állok hadilábon:)

Ha megkérhetlek leírod milyen lányneveket találtatok?:)

Az meg h a család és a barátok mit szólnak a névválasztáshoz..??

Hát tojd le!

Nem nekik kell h tetszen!Na,szép lenne ha még ebbe is beleszólna a díszes rokonság!

Ne foglalkozzatok velük,ne hagyd magad!:):)

5/38 anonim ***** válasza:
100%
Én tudni akartam,bár éreztem,hogy nekem csak fiam lehet. BALÁZS,szerintem gyönyörű...
2009. jan. 29. 15:19
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Én kisfiam is Milán lett...:)
2009. jan. 29. 15:20
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

én úgy voltam vele,hogy megkérdem de nem mondom el csak a férjemnek...de nem bírtam ki :-)

de mondjuk én a kezdetektől fiú néven szólítottam....és az is maradt.Bendegúz a becses neve :D

2009. jan. 29. 15:20
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nagyon vágytam arra, hogy fiú legyen, ezért nem is bírtam volna hogy ne mondják meg a nemét.

Szerencsére be is jött.

Ábel lesz, de szóba jött a Zsombor, Vencel, Ádám is.

2009. jan. 29. 15:21
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
ja és van akinek tetszik,van aki lehurrogta hogy miért Bendegúz
2009. jan. 29. 15:21
 10/38 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat. Szép nevet adtatok a babátoknak. Ami lány neveket össze irtunk:

-Virág(a Virág azért lenne jó,mert a vezeték nevünk Kiss).

-Nikolett

-Lara

-Laura

-Edina

-Viktória

Ami nekem nagyon tetszik:Nikolett,Virág,és a Lara. Olyan nehéz dönteni:S De még van hátra egy kis időm...:)

Nektek boldog babás napokat,akik még előtte állnak,azoknak nagyon könnyű,gyors,és egészséges szülést,és babát kivánok.

2009. jan. 29. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!