Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?
Szia!Én is ugyanigy voltam vele.Nem akartam tudni,de a doki véletlenül elkottyantotta.De nem gondoltam rá.Mindenki kérdezte mit vársz?Én meg mondtam,hgy gyereket,az biztos,a többi majd kiderül.
A nevét teljesen véletlenül választottuk,születése elött 1héttel:).A fiú nevek közül nekem nagyon tetszik a Kristóf,Ádám,Bálint.
Boldog babavárást,könnyű szölést és még boldogabb babázást!!!
4.5 hónapos kislány anyukája
Nekem Milán lett a kisfiam...van akinek tetszik családból van akinek nem, de ez minket totál hidgen hagyott...a fő h nekem s férjemnek tettszen, mert mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar.
De én tudtam h fiúnk lesz, éreztem s alig vártam h megerősítsen doki::)
Én úgy voltam vele, ha már lehetséges, modják meg. Megmondták, hogy kislány lesz, és az is lett. Végig pici lányomnak hívtam. Most a fiammal vagyok a 34. hétben. Elejétől fogva éreztem, hogy ez a lurkó fiú és az orvos is azt mondta. Le a kalappal a dokid előtt, hogy tiszteletben tartsa a döntésed!
Nekem nagyon tetszik a Zétény, de az otthoniak leszavaztak és így Benjáminunk lesz. Nekem ezek a tuti nevek!
Hát,jó kötélből vannak az idegeid!!!:)
Én megőrűlnék ha nem tudnám a baba nemét.Elvileg nekünk jhéten mondják meg,de már tűkön ülök:)
Nekem vannak fiú neveim- ha érdekel majd leírom,és viszont a lánynevekkel állok hadilábon:)
Ha megkérhetlek leírod milyen lányneveket találtatok?:)
Az meg h a család és a barátok mit szólnak a névválasztáshoz..??
Hát tojd le!
Nem nekik kell h tetszen!Na,szép lenne ha még ebbe is beleszólna a díszes rokonság!
Ne foglalkozzatok velük,ne hagyd magad!:):)
én úgy voltam vele,hogy megkérdem de nem mondom el csak a férjemnek...de nem bírtam ki :-)
de mondjuk én a kezdetektől fiú néven szólítottam....és az is maradt.Bendegúz a becses neve :D
Szia! Én nagyon vágytam arra, hogy fiú legyen, ezért nem is bírtam volna hogy ne mondják meg a nemét.
Szerencsére be is jött.
Ábel lesz, de szóba jött a Zsombor, Vencel, Ádám is.
Köszi a gyors válaszokat. Szép nevet adtatok a babátoknak. Ami lány neveket össze irtunk:
-Virág(a Virág azért lenne jó,mert a vezeték nevünk Kiss).
-Nikolett
-Lara
-Laura
-Edina
-Viktória
Ami nekem nagyon tetszik:Nikolett,Virág,és a Lara. Olyan nehéz dönteni:S De még van hátra egy kis időm...:)
Nektek boldog babás napokat,akik még előtte állnak,azoknak nagyon könnyű,gyors,és egészséges szülést,és babát kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!