Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megakartátok tudni, hogy...

Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?

Figyelt kérdés
Én 7hónapos vagyok,de én direkt nem akarom tudni.A dokim tudja,de mondtam neki hogy ne árulja el.A családomban mindenki nyüjstöl hogy kérdezzem meg.De én azt akarom hogy meglepi legyen.Igy nem fog csalódást okozni,ha esetleg más bujna ki,mint akit vártunk.Szerintem ez izgalmasabb.Alig várom a szülést.Másik kérdésem,Milyen szép fiu nevek vannak? Lány nevekből annyit összeirtunk,de fiuból,ami tetszene,és szép is lenne,de nem olyan fura hangzású,nem nagyon találok.Ti hogy döntötétek el? És tetszik a családtagoknak? Köszi előre is a sok kérdésemre a válaszokat:)
2009. jan. 29. 15:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Hat en sem akartam tudni, vegig amig a kedden a 20.heten a doki konkretan rakerdezett h akarom e tudni, nem birtam, es megkerdeztem. Nalunk midnenki kislanyt var, de en tudtam h fiam lesz, es bejott. Persze azert varjuk ki a veget...Nalunk kicsit nehezebb a helyzet, mert az apuka Ir, igy olyan nev kell amit mindket orszagban ki tudnak mondani. Bence-re esett a valasztas. Mas nem is tetszik a paromnak, nekem meg tetszene : Adam, David, Levente.

Boldog nevvalasztast ;-)

2009. jan. 29. 15:32
 12/38 A kérdező kommentje:
a Vivien lemaradt:S
2009. jan. 29. 15:33
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Lanynevbol nagyon tetszik nekem a Hella, Lili, Anna.
2009. jan. 29. 15:34
 14/38 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki,hogy ne is kérdeze meg tőlem hogy akarom e tudni? Mosolygott csak.Annyit mondott,nem volt még ilyen nyugott türelmes kismamája:) Kihasználom az alkalmat,és amikor a hasamra rakják akkor akarom hogy közöljék velem:)
2009. jan. 29. 15:35
 15/38 A kérdező kommentje:
És volt már valaki ugy,hogy ellenkező nemű babája született,mnt amilyet az orvosa mondott?
2009. jan. 29. 15:36
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
az első vagyok...nekem Viktória lett!
2009. jan. 29. 15:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is úgy indultam az elején, hogy nem akarom tudni, pont azért, mert meglepit szerettem volna a szülőszobán, de a férjem akarata erősebb lett... De nem is baj, mert ő nagyon fiút szeretett volna és pedig kislányunk lesz, legalább időben hozzászokott a gondolathoz.

De én végig úgy gondoltam, fiunk lesz és abszolút fiúneveket választottunk: Kornél, Szilárd, Balázs, Botond, Bálint, Marcell.

Viszont lánynevünk nincs!!! Hihetetlen, de nem tudom egyiket sem elképzelni a kislányunknak és már 23 hetes elmúltam... Viszont amit írtál, a Laura nem is rossz :)

Könnyű szülést és sok boldogságot!

2009. jan. 29. 16:08
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

szia, én anon szeretnem tudni hogy vajon kisfiam vagy kislanyom lex e.ha lany lesz akkor 2 neve lex: Laura Vivien.ha fiu akkor meg nem is sejtem, mert vmi kulonlegeset szeretnek, de vhogy semelyik se tetszik

Udv

12 hetes kismami

2009. jan. 29. 16:11
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az elejétől fogva tudtam hogy kislányom lesz és most van egy szép Zoé Dorinám!Ha fiam lenne Dominik vagy Botond lenne!Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!!
2009. jan. 29. 16:20
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia,Én a második babám várom.Amikor az elsö babámat vártam csak én és a férjem tudtuk a nemét.A nevekkel ugy voltunk hogy millió leanynév repkedett a fejünkbe és a lányom Andrea-Nóra lett.A leánynevek még azelött jöttek mielött a nemét tudtuk volna.Most kisfiú lessz. de név ötletünk nincs.
2009. jan. 29. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!