Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?
Hat en sem akartam tudni, vegig amig a kedden a 20.heten a doki konkretan rakerdezett h akarom e tudni, nem birtam, es megkerdeztem. Nalunk midnenki kislanyt var, de en tudtam h fiam lesz, es bejott. Persze azert varjuk ki a veget...Nalunk kicsit nehezebb a helyzet, mert az apuka Ir, igy olyan nev kell amit mindket orszagban ki tudnak mondani. Bence-re esett a valasztas. Mas nem is tetszik a paromnak, nekem meg tetszene : Adam, David, Levente.
Boldog nevvalasztast ;-)
Szia! Én is úgy indultam az elején, hogy nem akarom tudni, pont azért, mert meglepit szerettem volna a szülőszobán, de a férjem akarata erősebb lett... De nem is baj, mert ő nagyon fiút szeretett volna és pedig kislányunk lesz, legalább időben hozzászokott a gondolathoz.
De én végig úgy gondoltam, fiunk lesz és abszolút fiúneveket választottunk: Kornél, Szilárd, Balázs, Botond, Bálint, Marcell.
Viszont lánynevünk nincs!!! Hihetetlen, de nem tudom egyiket sem elképzelni a kislányunknak és már 23 hetes elmúltam... Viszont amit írtál, a Laura nem is rossz :)
Könnyű szülést és sok boldogságot!
szia, én anon szeretnem tudni hogy vajon kisfiam vagy kislanyom lex e.ha lany lesz akkor 2 neve lex: Laura Vivien.ha fiu akkor meg nem is sejtem, mert vmi kulonlegeset szeretnek, de vhogy semelyik se tetszik
Udv
12 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!