Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megakartátok tudni, hogy...

Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?

Figyelt kérdés
Én 7hónapos vagyok,de én direkt nem akarom tudni.A dokim tudja,de mondtam neki hogy ne árulja el.A családomban mindenki nyüjstöl hogy kérdezzem meg.De én azt akarom hogy meglepi legyen.Igy nem fog csalódást okozni,ha esetleg más bujna ki,mint akit vártunk.Szerintem ez izgalmasabb.Alig várom a szülést.Másik kérdésem,Milyen szép fiu nevek vannak? Lány nevekből annyit összeirtunk,de fiuból,ami tetszene,és szép is lenne,de nem olyan fura hangzású,nem nagyon találok.Ti hogy döntötétek el? És tetszik a családtagoknak? Köszi előre is a sok kérdésemre a válaszokat:)
2009. jan. 29. 15:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... ritkán hallani, hogy valaki meglepinek tartogatja, de tök izgalmas is egyben! Nos tényleg kötélből lehetnek az idegeid!

Nálunk lánynévből a Kata a favorit, fiúból pedig a Máté vagy a Zalán. Mindenkinek tetszik és ezek a nevek illenek a legjobban a vezetéknevünkhöz. Ami azért nagyon fontos! Bár hozzáteszem, nekünk nem volt listánk. Ezek jöttek maguktól és máson nagyon nem is gondolkodunk. Még szégyenlős a picikém. :)

22 hetes kismami

2009. jan. 29. 17:21
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek a különleges nevek: Zoárd, Adrián, Jusztin.

Tényleg ritka, hogy vki ennyire türelmes legyen! Mi még csak a 9. hétben vagyunk, de amikor megkérdeztem a páromat, hogy akarjuk-e majd tudni, rávágta, hogy: NANÁ! Pedig én is eljátszottam a gondolattal, hogy majd csak a szülésnél tudjuk meg, de hát némi beleszólása lehet Apunak is! :-)

2009. jan. 29. 17:27
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam Lőrinc, és megálmodtam a nevét.
2009. jan. 29. 17:37
 24/38 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi válasz érkezett/érkezik. A Zoé nekem is tetszik,és a Kata is. Én is ugy vagyok vele,hogy fiu névnek valami szépet,akarok,de valahogy nem tudnám egyik néven sem szólitani.Fura,de igy érzem most.Aztán hogy tényleg mi mellett maradunk...Lehet hülyének néztek,de amikor kimondom néhány fiu nevét,a babámnak,egyből eszembe jut egy sztár,egy hiresség,akiket nem szeretek,és egyből elmegy a kedvem attól a névtől.Pl a Dániel. Erről eszembe jut Benkő Dániel...:S Szerintetek ez normális? A máté is szép.
2009. jan. 29. 18:40
 25/38 A kérdező kommentje:
*Máté
2009. jan. 29. 18:41
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Az en kisfiam Armin Krisztian lett, szerintem nagyon szep :)
2009. jan. 29. 18:41
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Nekem is ugyanaz a problemam mint neked,nem talalunk olyan fiu nevet ami mindkettonknek tetszik.Bar nekem nagyon tetszik:Erik,Milan,Adrian,Donat,Marton,Marcell,Brendon,Simon,Nimrod,Zsombor.

Lany nevet mi is sokat talaltunk,nalunk is szoba jott a Laura.De Bonita Viktoria lesz ha lanyunk lesz.

Jovo szerdan megyek ultrahangra es en szeretnem tudni h fiunk vagy lanyunk lesz.A ferjem nagyon fiut szeretne igy ha lanyunk lesz legalabb lesz ideje megszokni a gondolatot.

Hat nagyon csodallak h kibirod en biztos nem birnam a helyedbe.

Sok sikert: egy 16 hetes anyuka

2009. jan. 29. 18:43
 28/38 anonim ***** válasza:
89%
Szia! ha nekünk fiú lesz:Dennis ha lány Denissza lesz!
2009. jan. 29. 18:44
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia kedves utolso valaszolo!A Dennis az nalunk is szoba jott mert a ferjemnek az a kedvenc fiu neve.De en azert nem egyeztem bele mert allitolag a kulfoldi neveket ugy irjak le ahogy kiejtik tehat:Dennisz.Es igy meg nem tetszik.Te hallottal valamit errol?Mert lehet h csak felre vagyok informalva.
2009. jan. 29. 18:57
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én kisfiam Patrik Alex lett.
2009. jan. 29. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!