Ti megakartátok tudni, hogy milyen nemű lesz a pici? Milyen szép fiu nevek vannak?
Hmmm... ritkán hallani, hogy valaki meglepinek tartogatja, de tök izgalmas is egyben! Nos tényleg kötélből lehetnek az idegeid!
Nálunk lánynévből a Kata a favorit, fiúból pedig a Máté vagy a Zalán. Mindenkinek tetszik és ezek a nevek illenek a legjobban a vezetéknevünkhöz. Ami azért nagyon fontos! Bár hozzáteszem, nekünk nem volt listánk. Ezek jöttek maguktól és máson nagyon nem is gondolkodunk. Még szégyenlős a picikém. :)
22 hetes kismami
Nekem nagyon tetszenek a különleges nevek: Zoárd, Adrián, Jusztin.
Tényleg ritka, hogy vki ennyire türelmes legyen! Mi még csak a 9. hétben vagyunk, de amikor megkérdeztem a páromat, hogy akarjuk-e majd tudni, rávágta, hogy: NANÁ! Pedig én is eljátszottam a gondolattal, hogy majd csak a szülésnél tudjuk meg, de hát némi beleszólása lehet Apunak is! :-)
Sziasztok!Nekem is ugyanaz a problemam mint neked,nem talalunk olyan fiu nevet ami mindkettonknek tetszik.Bar nekem nagyon tetszik:Erik,Milan,Adrian,Donat,Marton,Marcell,Brendon,Simon,Nimrod,Zsombor.
Lany nevet mi is sokat talaltunk,nalunk is szoba jott a Laura.De Bonita Viktoria lesz ha lanyunk lesz.
Jovo szerdan megyek ultrahangra es en szeretnem tudni h fiunk vagy lanyunk lesz.A ferjem nagyon fiut szeretne igy ha lanyunk lesz legalabb lesz ideje megszokni a gondolatot.
Hat nagyon csodallak h kibirod en biztos nem birnam a helyedbe.
Sok sikert: egy 16 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!