Hogyan mondjuk el, jelezzük a férfinak, hogy apuka lesz?

Mondjuk én a szülinapjára, egy body-t adtam neki "szia apa" felirattal:)
Nézett hogy mi van????Kivette a csomagolásból alatta volt egy Uh-kép:D

Mi is egyszerre teszteltünk, már nagyon vártuk a babát, és párom tulajdonképpen követett a wc-re mikor teszteltem. :):):)
Amúgy még régen arra gondoltam, hogy majd veszek neki ajándékba egy babacipőt, mint a filmekben. :)

A levélírás nagyon megtetszett! :) És hogyan reagált az apuka a levelekre?
Én csak annyit csináltam, hogy kiabáltam a wc-ről, hogy jöjjön oda (nem mertem kimenni, mert egy kicsit meglepődtem, pedig már vártuk fél éve). Lehet, hogy romantikusabban is lehetett volna, de nem igazán jutott akkor semmi eszembe, csak hogy húúúúhhaaaa.

A levélírós vagyok:
Az első babánál nem számítottunk rá, hogy összejön ilyen hamar (első együttlérte). Szóval 2-3 hét múlva teszteltem, megírtam a levelet. Nem volt megszólítás a levélben, így azzal kezdztem a levelet, hogy ezt mjad a végén olvashatja. Írtam benne, "milyen pici vagyok, de megnövök azért, nem is tudom, fiú vagyok-e vagy lány, majd néhány hét múlva kiderül...." és a végére odaírtam. A megszólítás pedig: "Kedves Apa!" Köpni-nyelni nem tudott. Alig hitte el, hogy máris terhes vagyok. A 2. babát kicsit későbbre terveztük, csak túl jól sikerült egy éjszaka. :) Mondtam is neki, van rá esély, hogy baba lesz. 2 hét múlva teszteltem. Ez most karácsony előtt volt. Karácsonyi lapot vettem. "Most még csak így tudok kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni...... de jövőre már a karodban tarthasz. A kis Pocaklakó. " Feljött a postaládától, csipőre tette a kezét (ahogy én szoktam), mosolyogva kérdezte, milyen levelet írtam. Erre én: hisz nem én írtam...a pici. :)Bocs, ha kicsit hosszú voltam.

Előző vagyok:
Mármint első együttlét= első babaprojektes

Én úgy teszteltem, hogy talán feszült lehettem már egy hete, mindig neki estem szegény páromnak valami miatt, szegény ki volt akadva, hogy mindig bántom, neki esek minden igyekezete ellenére. Megint összekaptunk valamin és akkor hirtelen elhatározásból otthagytam a konyhában és kimentem megcsinálni egy tesztet. Nekem eszembe sem jutott titokban tartani. Olyan sokkot kaptam hirtelen, hogy rohantam a páromhoz és hívtam be a fürdőbe. Láttam az arcán, hogy úgy állt fel az asztaltól, hogy mi van már megint? Tökre bosszúsan. Csak annyit bírtam kinyögni szinte remegve, hogy nézze meg, ő is azt látja, amit én? Tényleg ott van két csík? Ő is sokkot kapott hirtelen, teljesen lefagyott. Majd összeborultunk és könnyekben ölelgettük egymást.
Nem volt romantikus a szó szoros értelemben, mégis örökké emlékeim közt marad. Életem legboldogabb pillanata volt az akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!