Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy férfinak...

Lehetséges, hogy egy férfinak több ezer gyereke legyen?

Figyelt kérdés
Úgy értem, elméletileg megtörténhet, hogy szinte mindennap megtermékenyít egy nőt, és így rengeteg gyereke születik?
2011. júl. 8. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de nem egy nőtől. Egy nőtől lehetetlen.
2011. júl. 8. 14:40
 2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Annyi hüje nőt nem kap :)
2011. júl. 8. 14:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy elméletileg.
2011. júl. 8. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Minden nap nem hiszem hogy megtermékenyíthet, mert azt hallottam, hogy a gyerektervezésnél jobb ha 2 napig pihentetjük a spermákat. Tehát ajánlatos nem minden nap, mert akkor nem jó a sperma minősége (állítólag).

De még ha kétnaponta számoljuk, akkor is összejöhet az 1000, ha a férfi jó fiatalon belekezd a gyerekcsinálásba. :-)

2011. júl. 8. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Par napja lattam egy dokumentum filmet egy ferfirol akinek 121 gyereke volt es 24 felesege. :) Kulfoldon elek es itt lattam ezt a dokumentum filmet de ha angolul beirod a you tube-ba, hogy "The Man With 121 Children And 24 Wives" akkor megnezheted. :))
2011. júl. 8. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
15:34-es vagyok, ja es elfelejtettem irni, hogy meg van uton neki par ami meg nem szuletett meg. :) Te Jo EG, hogy mi van abba a hazba.
2011. júl. 8. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Elég gáz... Ilyenkor elgondolkodom, mire fel is emelkedtünk ki az evolúció során, ha egyesek még mindig az "eszem-iszom-szaporodom" szisztematikát követik...

szomorú :(

2011. júl. 8. 16:04
 8/8 Alfie válasza:
Miután választ kaptál erre az egetrengetően fontos kérdésedre, ami annyira nyomasztott, hogy már létezni sem tudtál anélkül, hogy megtudd a választ, gondolkodj el azon, hogy nincs-e valami fontosabb és hasznosabb dolgod ennél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! További jó elmélkedést
2011. júl. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!