Mennyire gyakori, hogy egy férfinak 40 éves kora felett születik meg az első gyereke?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne, hogy sokan vannak olyan férfiak, akiknek az első gyerekük 40 éves koruk fölött született?2009. ápr. 7. 12:34
1/5 anonim válasza:
Férjem 42 volt mikor első babánk született és ha összejön a 3.baba akkor 47 éves lesz!Apum is 40 volt mikor születtem és 53 volt mikor a féltestvérem született.Semmi extra nincs benne szerintem.Nálunk ez már hagyomány:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem sokan és egyre többen. A nők többsége is lassan 30 éves kor felett szül. Nagyon sokan mégha együtt is vannak előszőr házat/lakást vesznek, élik egy kicsit a világukat és csak utána alapítanak családot.
3/5 anonim válasza:
Az én férjem is 41 volt. Én pedig 36. :) Miért kérdezed? Aktuális?
4/5 anonim válasza:
Baráti körünkben (értelmiségiek) szinte mindenki 40 fölött lett (vagy lesz) apa! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak azért kérdeztem, mert a párommal szeretnénk majd gyerkőcöt, ő most 39 éves. De sajnos a helyzetünk ezt most egy pár évig még nem engedheti meg.
2009. ápr. 7. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!