Mit lehet egy férfinak első házassági évfordulóra adni?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam az évforduló keringőt beleírom szép betűkkel egy szép,különleges képeslapba de kéne valami apróság még.7 éve leszünk együtt,majdnem 3 éve élünk együtt,jövő vasárnap lesz az első házassági évfordulónk,4 hónapos a gyönyörű kislányunk.Gondolom nem mindegyiket fogom ennyire felfújni de ez mégiscsak az első...Várom ötleteiteket csütörtökig!2009. aug. 2. 22:49
1/3 A kérdező kommentje:
ja ő 33 én 26
2009. aug. 2. 22:51
2/3 anonim válasza:
Én megfőzném a kedvenc ételét vacsorára, kicsit romantikus hangulatot teremtenék, ha lehet a babától, akkor egy közös fürdő, a megszokottnál több odafigyelés egy kis masszírozás aztán az ágy :)
Valami olyan apró (és nem túl drága) ajándékot vásárolnék neki, ami kettőtöket jellemez az elmúlt 7 év alatt, amit tudod, hogy ha rápillant a tárgyra az első közös boldog emléketek jut róla eszébe. egyébként szerintem (legalábbis én) csináltatnék gravírexpress-nél egy mini kulcstartót, amiben mondjuk a házasságotok dátuma vagy rólatok egy közös kép van.
ha nem ismered a gravír expresszt itt találsz több infót róla (kicsi üvegkockákba gravírozott mindenféle jó dolog)
a link: www.gravirexpressz.hu
3/3 anonim válasza:
Magadat piros szalaggal átkötve :-))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!