Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hülyeség szembemen...

Szerintetek hülyeség szembemenni a bevett terhesgondozási gyakorlattal? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nem mindig a helyi laborban csináltatom a meg a vizsgálatokat, mert Budapesten bizonyos helyeken megbízhatóbbak és gyorsabbak. A kórházi uh-gal ugyanez a helyzet, 3-4 perc a vizsgálat, inkább magánorvoshoz mentem. Szülni már az előzőt is Pesten szültem, és most is ott szeretnék, a helyi kórházban elég elmaradottak a körülmények és a gondolkodásmód is. Pl 3 napig nem vehetsz fel bugyit az ágyban.

Nem verem ezt az egészet nagydobra, de a helyi kismamákkal beszéltünk róla, azóta nem is nagyon szólnak hozzám. A rokonság is azt mondja, hülyeség ennyit költeni, amikor ingyen is elérhető minden. Csak hát én annyira szeretnék mindent megtenni ezért a babáért!

2011. jan. 5. 09:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Összefoglalva nekem is ez a gondom. Nincs rám idejük, nem elég alaposak, olyan dolgokra próbálnak kényszeríteni, ami nekem visszatetsző, és nem is indokolt. És a legrosszabb az, hogy minősítik a döntésemet. Mintha bizony nekik kellene az anyagiakat biztosítani a terhesgondozásomhoz és a babámhoz.
2011. jan. 5. 11:22
 22/23 anonim ***** válasza:
Igen szerintem se ragadjuk ki a bugyi kérdést:))mert ez csak egy a sok száz hülyeség közül. Ha megteheted minek éreznéd magad kellemetlenül csak azért hogy a helyi kismamik ne vegyenek a szájukra, nem??
2011. jan. 5. 11:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem én is magán dokihoz fogok járni. Ugyanis két sztkba vagyok jogosult ingyen ellátásra, de csak az egyik helyen választhatok orvost, de mivel a hét minden napján más rendel nincs kedvem sorra látogatni őket. A másik helyen éppen az rendel, akit a kórházból felküldenek. Előre soha nem lehet tudni, hogy ki lesz. Pedig itt 2 nagyon jó doki is van. Ha sikerülne valamelyikőjükhöz kerülni akkor nem mennék magánhoz.
2011. jan. 5. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!