A terhesgondozási könyvbe beleirják az adatokba ha valakinek volt abortusza?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 09:11
3/9 anonim válasza:
Csak ha megmondod....
Ha nem akarod, akkor nem.
4/9 anonim válasza:
Én nem kötöttem sem a doki, sem a védőnő orrára, senki nem tud arról, hogy mi volt 15 éve, és ez így is marad.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok a válaszokat,csak azért kérdeztem mert volt egy abortuszom 5 éve és nem szeretném hogy beleirják.
2009. okt. 14. 09:40
6/9 anonim válasza:
Akkor mondd meg, ha netán negatív a vércsoportod! Mert ebben az esetben veszélyes lehet az új babára nézve, ha nem tudnak arról, hogy már voltál terhes! Ha ez a helyzet nálad, akkor olvass utána az RH összeférhetetlenségnek a neten, aztán szépen mondjad meg a dokinak az abortuszt, de nagyon gyorsan...
7/9 anonim válasza:
Ezzel azért nem lehet játszani,mert ha véletlenül Rh- vagy abból nagy problémák lehetnek.Inkább mond meg a dokinak hogy te nem szeretnéd ha beírná,végül is nincs joga beírni ha te nem akarod,mert ez a te magánügyed viszont jobb ha tud róla,mert visszamaradhat egy méhszáj gyengeség is vagy más is az abortuszból és akkor már tudja hogy mit csináljon nem kell találgatni,hogy mi lehet.
8/9 anonim válasza:
én is ezt akartam írni, amit az előző. Mindegy, hogy te szégyelled vagy sem, az orvosnak tudnia kell róla, hogy piszkálták-e már a méhedet. Aztán megbeszéled vele, hogy akarod-e, hogy belekerüljön a könyvbe vagy sem.
9/9 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy beszéld meg vele.Az is 1 műtét és erről fontos tudnia,még a gyerekkori műtéteket is megkérdezik.Ez nem játék ,ezt nem lehet csak úgy letagadni!Ne kockáztass túl nagy a tét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!