Juniusban szülö kismamák! Nektek már megvan minden ami a babónak kell? Ugye még ráérek megvenni a dolgokat?
Nekem mondták, hogy készítsem elő. Nem is azért, mert az melegebb lenne, vagy ilyesmi, hanem mert még olyan picike akkor, hogy pólyában könnyebb hazahozni. Nos én előkészítem és majd meglátjuk. :)
22 hetes kismami
Én június 4-re vagyok kiírva,pedig az UH szerint a 20. hétben vagyok.De még nem vettünk semmit.2 hét múlva derül ki a neme,ha megmutatja magát,és utána kezdjük el összeszedni a dolgokat.Egyébként ti már tudjátok a baba nemét???
Mindenkinek nagyon boldog babavárást!!!
Egy pocakos
szia! én júl 4 én szülök, de még semmit nem vettem, viszont az árakat nézegetem, hogy ha arra kerül a sor, tudjam merre induljak. nem vagy elkésve. pólya. én jó dolognak tartom, mert könnyebb az újszülöttet abban tartani, ha felveszed, vagy szoptatod. stabilabban érzed.
jó vásárlást!
Mi jún. 26-ra vagyunk kiírva, de még csak textilpelenkákat, cumisüveget, cumit vettünk. A gyerekszobába pedig sikerült kölcsönbe kapnunk kiságyat pelenkázóval, van babakocsink is, most az etetőszéket keresem. Anyósom pedig babaruha vásárlásba kezdett! Egyenlőre semleges színűeket, ahogy láttam, mert még nem tudjuk hogy fiú-e vagy lány.
Még ráérünk a többire!
Boldog babavárást!
17 hetes kismama
En junius 29-re vagyok kiirva.Mar van nehany ruha,de majd jovoheten derul ki az uh-n(remelem) hogy lanyunk vagy fiunk lesz es majd inkabb utana fogok vasarolni kezdeni.Sztem meg nem kestunk le semmirol,nyugi:).
Jo babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!