Kedves júl. Elején szülő kismamák, hogy vagytok? Pocitok van már?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 18:12
11/13 anonim válasza:
Sziasztok!Én Júli 5re vagyok kiírva.Semmi rosszullétem nincs,csak a nagywcvel vannak komoly problémáim.nekem sem jön fel egy régebbi nadrágom sem..:( +4kgnál tarok..:) 13+5hkm
12/13 anonim válasza:
Én júl. végén szülök, holnapután leszek 11 hetes. Még mindig tart a hányinger, várom már, h elmúljon, de bíztatóak a válaszok - már csak pár hét :) Pocak még picike, remélem, hamarosan nőni kezd.
13/13 anonim válasza:
Nekem ma mondta meg a 18 hetes UH-on a szonográfus,hogy 100% kisfiú! Annyira biztosra mondta,hogy ha nem az,akkor reklamáljak a szülőszobán,hogy elcserélték:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!