Kedves júl. Elején szülő kismamák, hogy vagytok? Pocitok van már?
Szia!
Én mondjuk július 19-re vagyok írva, de már egy pici pocim már van. Másnak nem feltűnő, csak én látom, ha pl fürdök. Most múltak el az állandó rosszul léteim, eddig nem tudtam pudingon, joghurton és gyümölcsön kívül mást enni. Egyszerűen nem ment le, de szerencsére tegnap már nagyon jól tudtam enni! ^^
Kedden megyek a 12 hetes UH-ra, már alig várom hogy láthassam a pocaklakómat!
És te hogy érzed magad? Hány hetes vagy?
Szia! Én pont ma vagyok 13 hetes, szerencsére már megszűnt a hányinger és a hányás. A héten voltam 12 hetes uh-n szerencsére minden rendben volt, jó volt látni, ahogy mocorog, de a véreredményeim még nincsenek meg, remélem azzal is minden rendben lesz. Pocim már nekem is van, a régi nadrágok közül már egy sem jó. Júl. 9-re vagyok kiírva.
Boldog Babavárást!:-))
A 12 hetes UH-nál adnak képet?
Boldog babavárást nektek is ^^
Szia, én majdnem beleférek a kategóriádba, június 26-ra vagyok kiírva:D Ha nem baj én is leírom!
Nekem már szép pocikám van, ma fotóztam, de eléggé meglepett mikor a 7 hetes pocak képem mellé raktam:D szépséges:D Már mocorog a picike, érzem is:D
Amúgy én már nem is kérdezem az uh képet, hanem pl. a 12 hetesre már bejött velem a férjem, és az egészet levideózta:D nagyon szuper:D
Január 12-én megyünk 16 hetesre, már nagyon várom:D
14+6 hkm
Kedves utolsó!
Úgy tudom, hogy a 12 hetes Uh még vaginális, és annál még nem lehet bent az apuka. Tehát, ha megyünk kedden akkor bejöhet ő is? Csak mert nagyon szeretné már látni.
Szia! a 14+6 hkm vagyok! Jól tudod, vaginális...engem ott ért a meglepetés....de bejöhetett, én pironkodtam csak:D Sőt nekem a doki mondta még korábban, hgoy a 12 hetesre már vihetem apukát:D
Szóval ha téged nem zavar, mehet ő is!
Nekem júli 3, és képzeljétek, ma valaki lefigyelte a pocakomat télikabátban... komolyan cikinek éreztem, hogy nem márciusban szülök, hanem van még 6 hónap... és én már így nézek ki...
hízogatok, még nem érzem a picit, csak néha, mintha valami lenne.
Sziasztok! Nekem a legelső UH-on bent volt a párom 6 hetesen, vaginális és hasi is volt egymás után. Ő csak a hasit látta és nagyon élvezte!
10 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!