Ilyen rossz minőségűek az óvszerek és a fogamzásgátló tabletták, vagy ennyire nem jól használjátok?:D
2013. febr. 3. 19:34
42/50 anonim válasza:
Szia :)
17 évesen lettem terhes,most 18 vagyok nem terveztük a bébit, de nem volt szívünk elvetetni.A párommal örültünk neki nagyon, mindketten gyerekszerető családban nőttünk fel, imádjuk a kicsiket. Szüleink úgy gondoltál, hogy még korai a gyerekvállalás de adtak egy esélyt, hogy bizonyítsuk, hogy menni fog.Barátaim mellettünk álltak/állnak. Buli helyett pihentünk a párommal, próbáltuk a lehető legtöbb időt együtt tölteni, felkészülni a változásra, a szülőségre. Már 3 hónapos a tündérkénk :)
2013. okt. 15. 11:31
43/50 anonim válasza:
Szia.
Én 19 éves vagyok és 27 hetes kismama :) Májusba pont az érettségire készültem ezerrel,amikor kiderült,hogy babánk lesz.Nekem megfordult a fejemben egy pillanatra,hogy talán nem kellene megtartani,de ezt a félelem szülte. A párom,aki 21 éves nagyon örült már akkor is a babának :) Már mindent megvettünk a kisfiúnak ami kell,pár apró dolog hiányzik :) A szülők is nagyon jól fogadták szerencsére,ja és nem tervezett baba. Januárban végre a kezünkben tarthatjuk,alig várjuk azt a napot :)
2013. okt. 15. 11:53
44/50 anonim válasza:
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy s nagyszülők nyakára szülni milyen "klassz" dolog! Persze tisztelet a kivételnek! Azt is sajnálom, hogy felelőtlen tiniknek összejön a gyerek, akik meg tényleg igazán szeretnének, és a háttér is meg van, éveket várnak a babára.
2013. okt. 15. 13:19
45/50 anonim válasza:
látom elég régi a kérdés, meg hát "öreg" is vagyok(25) de érdekel,hogy hogyan alakult az első válaszadók élete...
2013. okt. 15. 13:43
46/50 anonim válasza:
Nahát, erre én is kíváncsi lennék (a magam vénasszonyos 30 évével). :)
Nem bántani akarom a fiatal kismamákat/anyukákat - akiknek becsúszott a baba -, de mi a párommal 7 évig sikeresen védekeztünk fogamzásgátlóval, aztán a terhességeim között ugyanilyen jól abszolváltuk az óvszerrel való védekezést is, szóval én is csak pislogok, hogy mi ez a sok becsúszás. :)
Azért a fiatal anyukák élettörténetei érdekelnének, remélem, hogy a legtöbben nem bánták meg a döntésüket - amit csak becsülni tudok -, és boldogok a babáikkal és a párjukkal.
2013. okt. 15. 15:09
47/50 anonim válasza:
27 éves vagyok, 25 voltam mikor szültem a lányom, két hét múlva jön az öcsi...De, a gyereknevelés csak a mesékben áll rózsaszín babákból, és édes semmittevésből..nekem csak a záróvizsgáimat kellene letennem(egyébként dolgozom is), de ezt nem sikerült a gyerek mellett teljesìteni..az enyém 8 hónapig 20 percnél többet nem aludt egyhuzamban, éjszaka sem, a többi időpontban üvöltött, majd egy évesen affektìv apnoés lett..most 2,5 éves már javul a helyzet, de 24 órás foglalkoztatást igényel, nem szeret egyedül játszani...viszont rendkìvül okos, és gyönyörű...nem bántam meg, hogy megszültem(tervezett is volt), de az elmúlt két évben egy percem sem volt szabad...15 évesen erre nem lettem volna képes...ìgy is majdnem megbolondultam az első évben...
2013. okt. 15. 21:35
48/50 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? Mégis miért várna valaki tervezetten babát 17-18 évesen? Egy értelmes ok sem jut eszembe erre... Az egy dolog, hogy megtartjátok, én is megtartottam volna, ha úgy alakul, de hogy tervezetten jött-e????
2014. ápr. 8. 11:59
49/50 anonim válasza:
Miért van kiemelve egy több mint 3 éves kérdés?Nem értem!Unatkozol gondolom :) Vagy jön a második 22 évesen?Nem baj,legalább dolgozni nem kell,nem? Hatalmas jövőkép!Sok sikert hozzá!
2014. ápr. 9. 12:38
50/50 anonim válasza:
Elolvastam mindent,nagyon durva. 22 évesen szültem,de komolyan még nálam is kicsapta a biztosítékot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!