17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?
30 éves "vénasszonyként" csak annyit tudok mondani nektek,hogy komolyan büszke vagyok rátok,öröm ilyet is olvasni.Csak ezen az oldalon annyi felelőtlen kis p*ról olvasni,akik gondolkodás nélkül szétteszik a lábukat,aztán olyan lazán besétálnak a kórházba megöletni a gyereküket,mintha csak egy filmre ülnének be a moziba.
Boldog babavárást,jó egészséget kívánok nektek.
Kedves tini babások!
Nagyon szép dolog, hogy így gondolkodtok, de igazán becsülni csak azokat tudom, akik tényleg rendelkeznek megfelelő anyagi háttérrel. Pl. az a lány, akinek a párja dolgozik, pénzt visz haza, lesz miből pelust venni a babának. Viszont az, hogy valaki úgy érzi 15 évesen, hogy gyereket szeretne, és össze is hoz egyet, nagyon nagy felelőtlenség szerintem. Én már "öreg" vagyok, lassan 29 éves, ennyi idősen még a tankönyveimmel voltam elfoglalva, nem a szexel. A másik meg az, hogy 13 évesen már imádtam a kisbabákat, mégsem éreztem késztetést arra, hogy gyereket szüljek. Lehet, hogy én túl maradi vagyok, és inkább leérettségiztem, diplomát szereztem, és dolgoztam x évet már, nyugodtan kövezzetek meg emiatt, de egy baba óriási felelősség. A leg alapabb dolgokat beszerezve is százezer Ft fölötti összegről indul egy új élet. Nagyon szép, hogy a párod most melletted áll, nekem is nagyon "komoly" kapcsolataim voltak mindig, mégsem mertem volna szülni csak azért, mert az akkori párom éppen megesküdött rá, hogy mellettem fog állni mindenben.
Ne érts félre, nem ítéllek el, ez a te döntésed, kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek, és a szüleitek is álljanak mellétek a nehéz időszakban.
Nagyon szép, hogy nem gondoltatok az abortuszra, de a védekezésre azért kellett volna.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!