Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 éves Kismamák! Szüleitek...

17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:19
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
15 évesen elég bölcsen gondolkodsz! Remélem, hogy ilyen bölcsességgel is fogod nevelni!
2010. dec. 29. 18:53
 12/50 anonim ***** válasza:
61%
Unokahúgom is megszülte a gyereket tiniként ő nagy boldog élvezi a babázást, a nagyszülők meg a dédszülők tönkrementek idegileg a folyamatos anyagi gondok miatt ami természetesen őket terheli.A boldog kismama mit sem tud az egészről hisz ő még gyerek nem neki kell eltartania a baklövése eredményét.
2010. dec. 29. 20:17
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

30 éves "vénasszonyként" csak annyit tudok mondani nektek,hogy komolyan büszke vagyok rátok,öröm ilyet is olvasni.Csak ezen az oldalon annyi felelőtlen kis p*ról olvasni,akik gondolkodás nélkül szétteszik a lábukat,aztán olyan lazán besétálnak a kórházba megöletni a gyereküket,mintha csak egy filmre ülnének be a moziba.

Boldog babavárást,jó egészséget kívánok nektek.

2010. dec. 29. 20:52
 14/50 anonim ***** válasza:
69%
Ők nem felelőtlenek? Mind felelőtlen aki nem védekezik rendesen.Semmire szülni is felelőtlenség, másokkal eltartatni is.Szeretettel nem lehet jóllakni, a szeretet nem vesz új ruhát és nem fizet tandíjat.
2010. dec. 29. 20:54
 15/50 anonim ***** válasza:
70%
Amennyire én olvastam,van apjuk a babáknak,van fedél a fejük felett,van mit enniük.Nem,nem érzem őket felelőtlennek.
2010. dec. 29. 22:04
 16/50 anonim ***** válasza:
34%
Hát neharagudj,de 15 évesen még te is gyerek vagy!Én biztos nem tartanám meg!Először tanulnod kéne és utána babázhatsz!Tudod mekkora felelőséggel jár egy gyerek?Bár ezt csak akkor fogod megtudni,ha már ott lesz!Az hogy mások gyerekével elbabázol egy dolog,de amikor majd neked ott lesz!Ú nagyon kemény!Lehet 1-2 év múlva amikor még midig gyerek vagy mennél bulizni,de nem fogsz tudni,mert ott lesz a gyerek.Aki sír,aki anyát akarja,stb!Jól gondold meg!!!Ne azt nézd,hogy milyen jó,hogy a párod is akarja,hanem azt,hogy a párod lehet nem fog kitartan melletted.Akkor miből fogsz megélni?Abból a 30akárhányezerből?4000 ft.csak a pelenka.Vagy a szülök,rokonok segitenek majd?És abba is gondolj bele,hol fogsz lakni,ha apa lelép?Hidd el,nem rossz indulatból mondom,csak ez az igazság!Én 21 évesen szültem.Gondoltam én is,hú de jó lesz,ugyse járok bulizni,de jó,dolgoznom se kell,majd milyen jó lesz nekem itthon!Csak azt nemtudtam,milyen az,hogy a ház elé nem tudsz lemenni,barátokkal semerre nem tudsz menni!Arról nem is beszélve,hogy ha neadjisten beteg a pici,ott ülsz éjszakákat vele a kórházban,Ő sir,te is.Ez nagyon rossz érzés!!!Hidd el,megfogod bánni,ha most megtartod!!!
2010. dec. 30. 00:03
 17/50 anonim ***** válasza:
61%
azt hiszem, ha elvetetném, sokkal jobban megbánnám. Az is lehet, hogy nem lehet többé gyerekem. Inkább feladom azt a +3 évet a babámért, mert alapból 18 évesen akartam szülni. 15L
2010. dec. 30. 00:30
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves tini babások!

Nagyon szép dolog, hogy így gondolkodtok, de igazán becsülni csak azokat tudom, akik tényleg rendelkeznek megfelelő anyagi háttérrel. Pl. az a lány, akinek a párja dolgozik, pénzt visz haza, lesz miből pelust venni a babának. Viszont az, hogy valaki úgy érzi 15 évesen, hogy gyereket szeretne, és össze is hoz egyet, nagyon nagy felelőtlenség szerintem. Én már "öreg" vagyok, lassan 29 éves, ennyi idősen még a tankönyveimmel voltam elfoglalva, nem a szexel. A másik meg az, hogy 13 évesen már imádtam a kisbabákat, mégsem éreztem késztetést arra, hogy gyereket szüljek. Lehet, hogy én túl maradi vagyok, és inkább leérettségiztem, diplomát szereztem, és dolgoztam x évet már, nyugodtan kövezzetek meg emiatt, de egy baba óriási felelősség. A leg alapabb dolgokat beszerezve is százezer Ft fölötti összegről indul egy új élet. Nagyon szép, hogy a párod most melletted áll, nekem is nagyon "komoly" kapcsolataim voltak mindig, mégsem mertem volna szülni csak azért, mert az akkori párom éppen megesküdött rá, hogy mellettem fog állni mindenben.

Ne érts félre, nem ítéllek el, ez a te döntésed, kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek, és a szüleitek is álljanak mellétek a nehéz időszakban.

Nagyon szép, hogy nem gondoltatok az abortuszra, de a védekezésre azért kellett volna.

28hkm

2010. dec. 30. 07:45
 19/50 anonim ***** válasza:
29%
Én azokat a tini babásokat is csak megvetni tudom ahol a gyerek apja tudja őket pénzelni, hisz tudjuk, hogy ezek mennyire komolytalan kapcsolatok és úgyis le fog lépni a kedves apuka egy idő után másik nőhöz.Akkor miből fognak élni?
2010. dec. 30. 09:03
 20/50 A kérdező kommentje:
00:03-as! Te megbántad, hogy megtartottad a babát?
2010. dec. 30. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!