Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 éves Kismamák! Szüleitek...

17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
82%

Sziasztok! Én 17 leszek amikor megszületik a kisfiam februárban. Egyelőre nem érzem úgy hogy megbántam volna, de nagyon bennem van a félelem, hogy vajon menni fog-e? Nem fog hiányt szenvedni a szeretetemben?

A kérdésre válaszolva: jól fogadták mindannyian, a párom és a családja nehezebben dolgozták fel a dolgot, de már ők is megbékéltek a dologgal! Nem terveztük.

34 hetes kismama

2011. jan. 1. 19:28
 32/50 anonim ***** válasza:
77%
Én is 18 évesen lettem terhes a 19. szülinapom előtt 3 nappal szültem. rám bízták a döntést, azóta 1 éves a lányom és mindenki imádja, hidd el ha megszületik mindenki beleszeret és elmúlnak az aggájok
2011. jan. 1. 20:13
 33/50 anonim ***** válasza:
29%
Én is fiatalon akartam apuka lenni de várunk a barátnőm 12 éves és 20 éveskoráig várunk mert én 16 vagyok csajom 12
2011. jan. 2. 13:25
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szóló:remélem ez kamu,ha pedig nem,remélem azt is,hogy nem szexeltek tekintve,hogy bűncselekményt követnél el,méghozzá kiskorú megrontását.Egyébként meg b@ssza meg az ég,ez nagyon durva.17-18 éves lány képes felnőni a feladathoz,az anyasághoz,még ha nehéz is,de egy 16 éves taknyos fiú nem!
2011. jan. 2. 16:32
 35/50 anonim ***** válasza:

Előző: kikérem a párom nevében is, hogy nem képes felnőni a feladathoz egy 16-17 éves fiú :) Nehéz, de meg lehet csinálni, bár ez sok mindentől függ.

16 éves srácnak pedig: Várjátok ki azt a nyolc évet a gyerekvállalással mindenképpen! És ne rontsd meg a barátnődet.

tegnapelőtt 19:28 voltam

2011. jan. 3. 14:16
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
16.32-es voltam:mit kértek ki?Míg meg nem született az a gyermek honnan tudod,hogy felnőtt a feladathoz,hiszen a java majd csak azután jön,utánna szokott nagyon sok fiatal apuka lelépni,de kívánom,hogy ti legyetek a kivétel,csak ne nagyon kérd ki addig,mert a párod lényegében eddig csak megcsinálta aztán annyi.
2011. jan. 3. 14:28
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászólonak igaza van!
2011. jan. 3. 16:04
 38/50 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, ne húzd fel magad. Semmi ellenségeskedést nem akartam a hozzászólásomba csempészni. Tudom, hogy a java még csak most jön, ne aggódj, ezzel tisztában vagyok. Azért köszönöm. (most sem szántam bunkó hangsúlyt, csak itt neten könnyű félreérteni a másikat)
2011. jan. 4. 07:29
 39/50 A kérdező kommentje:
::
2012. júl. 5. 19:28
 40/50 anonim ***** válasza:
89%

Nem is nagyon tudok nektek erre mit irni! En a 29 evemmel, a masfel eves kislanyommal es a 26 hetes pocaklakommal "nyanya" vagyok hozzátok. DE!!!! Neked 16 eves fiucska, nem tudom a baratnod szulei tudjak e mit muveltek, ( mar ha szexeltek!) de hogy en letekernem a farkad es a szadba dugnam az tuti, ha a 12 eves lanyom kefelgetned!!! Na a kisasszonyt is helyretennem!!!

12 eves az ha tetszik ha nem meg GYEREK!!!! Sot szerintem tizenevesen is mindenki gyerek!! Sokszor meg egy 24 eves is! De egy 12!!!! A helyedben nem is irtam volna semmit!!! Lapulj inkabb!!!

Nem orulnek ha a lanyom tizenevesen esne teherbe akarmilyen komoly gondolkodasu meg erett meg stb... Tenni mar nem tudnek mit, mert abortusz ellen vagyok, de nem lennek elragadtatva. Oszinten a ti terhssegeteknek sem tudnek orulni, es inkabb aggodom ertetek, de ha mar igy alakult remelem minden rendben lesz veletek! Sok sikert es kitartast!!! Es minden mas jot kivanok, mert tenyleg szuksegetek lesz ra!!!

2012. szept. 20. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!