17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?
Sziasztok! Én 17 leszek amikor megszületik a kisfiam februárban. Egyelőre nem érzem úgy hogy megbántam volna, de nagyon bennem van a félelem, hogy vajon menni fog-e? Nem fog hiányt szenvedni a szeretetemben?
A kérdésre válaszolva: jól fogadták mindannyian, a párom és a családja nehezebben dolgozták fel a dolgot, de már ők is megbékéltek a dologgal! Nem terveztük.
34 hetes kismama
Előző: kikérem a párom nevében is, hogy nem képes felnőni a feladathoz egy 16-17 éves fiú :) Nehéz, de meg lehet csinálni, bár ez sok mindentől függ.
16 éves srácnak pedig: Várjátok ki azt a nyolc évet a gyerekvállalással mindenképpen! És ne rontsd meg a barátnődet.
tegnapelőtt 19:28 voltam
Nem is nagyon tudok nektek erre mit irni! En a 29 evemmel, a masfel eves kislanyommal es a 26 hetes pocaklakommal "nyanya" vagyok hozzátok. DE!!!! Neked 16 eves fiucska, nem tudom a baratnod szulei tudjak e mit muveltek, ( mar ha szexeltek!) de hogy en letekernem a farkad es a szadba dugnam az tuti, ha a 12 eves lanyom kefelgetned!!! Na a kisasszonyt is helyretennem!!!
12 eves az ha tetszik ha nem meg GYEREK!!!! Sot szerintem tizenevesen is mindenki gyerek!! Sokszor meg egy 24 eves is! De egy 12!!!! A helyedben nem is irtam volna semmit!!! Lapulj inkabb!!!
Nem orulnek ha a lanyom tizenevesen esne teherbe akarmilyen komoly gondolkodasu meg erett meg stb... Tenni mar nem tudnek mit, mert abortusz ellen vagyok, de nem lennek elragadtatva. Oszinten a ti terhssegeteknek sem tudnek orulni, es inkabb aggodom ertetek, de ha mar igy alakult remelem minden rendben lesz veletek! Sok sikert es kitartast!!! Es minden mas jot kivanok, mert tenyleg szuksegetek lesz ra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!