17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?
Én 21 éves vagyok, szerintem mindenki maga dönti el, mikor szeretne szülni, amennyiben VAN hozzá anyagi háttér, és egy MEGBÍZHATÓ apuka. Én nem ítélem el azt, aki 15 évesen megtartja, viszont aki felelőtlenül megcsinál egy gyereket,és elveteti azt borzasztóan elítélem!!!!!!
Én már kisebb koromban eldöntöttem, hogy mindenképp 25 alatt szeretnék szülni, édesanyám 18 volt mikor engem szült és SENKI nem nevelt fel jobban, ráadásul EGYEDÜL nevelt. Szerintem, akinek 18 felett nincs annyi "ereje" szülni és felnevelni egy gyereket,az inkább ne is kezdjen bele, mert úgy jár majd, mint Te (aki megbánta, h szült)!!!ENNÉL rosszabbat sem nagyon tudok elképzelni.....
Lehet mi is el fogunk egyszer válni, nem tudhatom, de biztos vagyok benne, hogy SOHA nem fogom megbánni, hogy megszülöm ezt a kisbabát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 hetes km
Egyik barátnőm osztálytársa 13 évesen terhes!
Azért ott már necces a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!