Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 éves Kismamák! Szüleitek...

17-18 éves Kismamák! Szüleitek/családotok mit szóltak a babához? Tervezetten jött?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:19
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
71%
Megbántam!!!Bár tudom,hogy nem szabadna ilyet mondani!!Higgyétek el,imádom a lányomat!!!Most is itt ül az ölembem,szóval nagyon szeretem őt,de ha lehetne visszaforgatnám az időt!!Ilyenkor kéne megalapoznom a jövőt,munka,buli,barátok,stb..És nem otthon ülni egész nap.(A munkához visszatérve,milyen jó lenne,ha most 70ezret utalnának havonta gyedet,nem 37 ezer családit...)Szóval ne értsetek félre,de tényleg nagyon érettnek kell lenni ahhoz,hogy egy kisbabát felnevelj!Én is kis naív voltam,de sajnos engem senki nem világosított fel!4 éve vagyunk együtt a férjemmel,dolgozik rendesen,de úgy néz ki,hamarosan válunk!Most jön a kérdés!?Hova fogok menni lakni 1 1 éves babával,és hogy fogom 1edül felnevelni??
2010. dec. 30. 09:41
 22/50 A kérdező kommentje:
Szüleid/családod nem segítenek? Nem támogatnak?
2010. dec. 30. 09:45
 23/50 anonim ***** válasza:
37%
Megbántad????Ez szomorú :(
2010. dec. 30. 09:53
 24/50 anonim ***** válasza:
65%
Szüleim segítenek,de olyan kellemetlen ez az egész.Ők így is örültek,hogy egy emberrel kevesebb,mert rajtam kívül még 3 gyerek van,erre most vissza kell mennem,+ 1 fővel!!Szomorú,hogy megbántam igen,de az még szomorúbb,hogy nem elöbb gondolkodtam!
2010. dec. 30. 10:20
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 éves vagyok, szerintem mindenki maga dönti el, mikor szeretne szülni, amennyiben VAN hozzá anyagi háttér, és egy MEGBÍZHATÓ apuka. Én nem ítélem el azt, aki 15 évesen megtartja, viszont aki felelőtlenül megcsinál egy gyereket,és elveteti azt borzasztóan elítélem!!!!!!

Én már kisebb koromban eldöntöttem, hogy mindenképp 25 alatt szeretnék szülni, édesanyám 18 volt mikor engem szült és SENKI nem nevelt fel jobban, ráadásul EGYEDÜL nevelt. Szerintem, akinek 18 felett nincs annyi "ereje" szülni és felnevelni egy gyereket,az inkább ne is kezdjen bele, mert úgy jár majd, mint Te (aki megbánta, h szült)!!!ENNÉL rosszabbat sem nagyon tudok elképzelni.....

Lehet mi is el fogunk egyszer válni, nem tudhatom, de biztos vagyok benne, hogy SOHA nem fogom megbánni, hogy megszülöm ezt a kisbabát!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 hetes km

2010. dec. 30. 12:35
 26/50 anonim ***** válasza:
62%
A gyereket nem bántam meg,mert imdom,Ő a mindenem!Csak,hogy tudd anyu is egyedül nevelt fel minket,mind a 4ünket!Az apám lelépett a szomszéd nővel!Na mindegy,nem értsetek félre,légyszives!Én azt bánom,hogy ilyen korán szültem!És nem azt,hogy szültem.Majd ráfogsz jönni te is,,
2010. dec. 30. 13:25
 27/50 A kérdező kommentje:
Én meg azt remélem nagyon, hogy nem fogja megbánni!
2011. jan. 1. 18:00
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz már nem 18 vagyok hanem 21 most szültem márciusba 20 évesen . Nem bántam meg 1 percre se becsúszót baba volt gyógyszer mellett. Párom most 30 éves együtt lakunk igaz albérletbe de mindenük meg van nekem is meg a babának is . Nem változót sokat az életem suliba ugyan úgy járok igaz nem nappalira lehet 15 korai de nem dől össze világ nekem se dőlt össze csak akarat kell
2011. jan. 1. 18:26
 29/50 anonim ***** válasza:
88%
Jajj!könyörgöm ne írd már azt mindenkinek hogy:Úgy is meg fogod bánni.Én 19 évesen szültem,ja?és igen bulizós voltam.Azóta a lányom 16 hónapos azóta se voltam szinte sehol egyedül,csak a suliba(mert most rakom le az érettségit estin)és EGYÁLTALÁN NEM hiányzik hogy bulizzak,igyak stb.Nem mindenki bánja meg hogy korán szült.Szomorú hogy te így jártál,komolyan,de nem mindenki bánja meg.Igen én is csak 37ezret kapok,meg a párom amit dolgozik.Nekünk sincs házunk se,és az érettségi is most 43ezerbe kerül.Mégis a lányom semmibe nem szenved hiányt,és mi 3-an nagyon boldogok vagyunk,és tervezünk kistesót is.(most 21 vagyok)
2011. jan. 1. 18:44
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm osztálytársa 13 évesen terhes!

Azért ott már necces a dolog.

2011. jan. 1. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!