Missed Ab után meddig maradtak meg a terhes tüneteitek?
A 2 hetes kontrollon a doki azt mondta, hogy lehet, hogy van még egy terhesség a méhen kívül. (Igaz, nem látta sem a petefészekben, sem a petevezetékben) Holnap ismét mennem kell vizsgálatra. A műtét a 8 hét végén volt. Ez most a 11. hét lenne. A vérzésem "már csak" barnázgatás. A hányinger ma reggel óta folyamatosan van, nem szűnik. ( A terhesség elején csak délutánonként volt)
Ideges vagyok egy kicsit a holnap miatt.
Szia!
Nekem is kb 3 nap volt.
Én valószínűbbnek tartom, hogy nem sikerült rendesen kiüríteni a méhedet, és vmi pici szövet bentmaradt. Ilyenkor maradnak meg a tünetek és akkor pozitív a teszt is.
A méhenkívüli ilyenkor már komoly fájdalmakat okozna én úgy tudom.
Majd írd meg, hogy mit talált a doki!
Missed AB után érdemes megnézni a HCG szintet, annak drasztikusan csökkennie kell. A méhen kívüli meg nem vicc, sajnos.
Kérd meg az orvost hogy legalább 2 alkalommal nézzen HCG-t, pl. egy-két nap kihagyással.
Nekem spontán vetélésnek tűnt egy terhességem, de a hcg-m még nőtt. Nem engedtek el, be akartak fektetni a kórházba. Saját felelősségre eljöttem és a kontroll hcg-m csökkent 2-3 nap múlva, csak akkor nyugodtak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!