Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed Ab után meddig maradtak...

Missed Ab után meddig maradtak meg a terhes tüneteitek?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete volt a műtét, de a hányinger egyre többször gyötör az utóbbi napokban. A gyakori pisilési inger is visszajött 2 napja. A terhességi teszt is pozitív (délutáni vizeletből).
2010. dec. 29. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
hat nekem csak 3 napja volt de mar nincs tunetem es a teszt is nega...nem lehet hogy valoban terhes vagy?
2010. dec. 29. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
lehetséges ,hogy terhes vagy?max 1 hétig van missed ab után terhességi jelek és nagyon enyhék!!
2010. dec. 29. 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:

A 2 hetes kontrollon a doki azt mondta, hogy lehet, hogy van még egy terhesség a méhen kívül. (Igaz, nem látta sem a petefészekben, sem a petevezetékben) Holnap ismét mennem kell vizsgálatra. A műtét a 8 hét végén volt. Ez most a 11. hét lenne. A vérzésem "már csak" barnázgatás. A hányinger ma reggel óta folyamatosan van, nem szűnik. ( A terhesség elején csak délutánonként volt)

Ideges vagyok egy kicsit a holnap miatt.

2010. dec. 29. 10:12
 4/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb 3 nap volt.

Én valószínűbbnek tartom, hogy nem sikerült rendesen kiüríteni a méhedet, és vmi pici szövet bentmaradt. Ilyenkor maradnak meg a tünetek és akkor pozitív a teszt is.

A méhenkívüli ilyenkor már komoly fájdalmakat okozna én úgy tudom.

Majd írd meg, hogy mit talált a doki!

2010. dec. 29. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Missed AB után érdemes megnézni a HCG szintet, annak drasztikusan csökkennie kell. A méhen kívüli meg nem vicc, sajnos.

Kérd meg az orvost hogy legalább 2 alkalommal nézzen HCG-t, pl. egy-két nap kihagyással.

Nekem spontán vetélésnek tűnt egy terhességem, de a hcg-m még nőtt. Nem engedtek el, be akartak fektetni a kórházba. Saját felelősségre eljöttem és a kontroll hcg-m csökkent 2-3 nap múlva, csak akkor nyugodtak meg.

2010. dec. 29. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem még 5-7 napig voltak tünetek. Fokozatosan csökkentek csak.
2010. dec. 29. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mire másnap hazajöttem, már semmilyen tünetem nem volt.
2010. dec. 29. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első mensiig megvoltak a tünetek.
2010. dec. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!