Mit tegyek? Milyen praktikákat tudtok?
Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok,elég nagy pocakkal. Pár napja nehezemre esik feküdni. A forgóm és a derekam ki van készülve, fáj mindenhogy. jobb oldalon kevés ideig tudok feküdni, mert a babókának nem tetszik, bal oldalon is hamar elzsibbadok. A háton fekvésről le kellett mondanom, mert egyáltalán nem esik jól. Nem tudom mit kéne kipróbálnom, hogy jó legyen. A párnát a lábak közé már kipróbáltam. Segítsetek!2010. dec. 28. 21:15
1/4 anonim válasza:
Szopipárnát próbáltad?Nekem csak az jött be, mert azt a lábam közé tettem, a pocakomat is alá tudtam vele támasztani és még a fejem alá is betömködtem.Jó, mert lehet alakítani a formáját.Csak kispárna a lábam közé nekem sem vált be.
Sajnos ez csak egyre nehezebb lesz!Kitartás.
2/4 anonim válasza:
szopiparna!!!segiteni fog...nem is ertem miert hivjak szopiparnanak mikor en szoptatasra nem is hasznaltam viszont aludni nem tudtam nelkule...a 27. hettol a parna volt a legjobb baratom
3/4 anonim válasza:
én is most akartam feltenni ezt a kérdést csak ha én az oldalamon fekszek akkor még be is keményedik a hasam meg kicsit fájdogál is . 25km
4/4 anonim válasza:
Bocsi az off-ért!Na ennek igazán örülök, hogy nem csak én vagyok így!Jaj, félre ne értsetek!!!Én kb.fél órát tudok aludni az egyik oldalamon.Kezdem bal oldalon, jön a jobb, aztán mikor már mindkét oldalamon elzsibbadtam jöhet egy pici háton fekvés!Pedig még csak 26 hetes vagyok, de nem tudom már mit tegyek.Minden egyes átfordulásra fölébredek, aztán meg alig tudok visszaaludni.Borzalmas!!!Én is mindent kipróbáltam már, de sehogy sem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!