Milyen tegszaporító praktikákat tudtok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 15:29
1/15 anonim válasza:
- Minél gyakoribb szoptatás a legfontosabb, akár óránként
- Szoptatás utáni fejés
- A gyereked közelében, vele lenni
- Rengeteg folyadékot inni (3-4 liter)
- Szoptatós tea
- Homeós bogyók
3/15 anonim válasza:
Cikórai kévét inni, mert maláta van benne.
4/15 anonim válasza:
Én az étcsokoládét is hallottam, de nagy mennyiségben (napi több táblával!)
5/15 xStefix válasza:
Hát a csokit szerintem hagyd ki, legalábbis ekkora mennyiségben. Atyaég, jóból is megárt a sok!!!!
6/15 anonim válasza:
Ha annyi étcsokit megeszel, akkor a melleid nem a tejtől fognak duzzadni, hanem a szorulástól :D
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni adottság kérdése. Nekem bejött a csokis-terápia, (szinte még a hónaljamban is tej volt a második reggelre) és sosem volt székrekedésem az étcsokitól, de a kisfiamnak sem.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, egy barátnőm nekem is mondta tengpa az étcsokit, a kis drága, külföldi, és magyarul úgy mondta, egyek sötét csokit! :)))
Hát csínnyán, de itt van a gép mellett, falatozom, de még fél tábla se fogyott...
2011. máj. 11. 09:42
9/15 anonim válasza:
Soproni Szűz...:))) Tetszett, és milyen igaz! Én mindig is utáltam a sört, szagát is, ízét is, de egy ismerősöm mondta, hogy néha néha igyak meg egy-egy pohárkával, sokat segíthet. Aztán egye fene, mondtam, és kiválasztottam a citromos Gössert, megkóstolni. Nem rossz az íze, a sört alig érezni, és bár van benne 2% alkohol, nem érezni, és megkérdeztem, a babának sem árt. Mondjuk kb.300 Ft egy üveg, de hetente 1-2 üveg/doboz nem nagy kiadás. Azóta találtam újakat: Soproni Citrom, Soproni narancs...még finomabb, és egy százassal olcsóbb. 7 hónapos a babám, reggel fejek, mert annyi van, amúgy meg csak főzeléket kap ebédre, utána szopi, meg tízóraira kicsi gyümölcsöt a szopi mellé, szóval ettől, vagy nem, igazából nem tudom, de van elég tejem, hál'Istennek még tápszert, tejpépet nem evett a babám. Egy próbát megér!
10/15 anonim válasza:
Nagyon kedves az étcsokis hozzászóló! Már látom a kérdező következő kérdését: "Székrekedésre mit szedhetek szoptatás alatt?" A csoki felejtős! Nekem a fejés+Motherlove-more milk kapszula (homeo) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!