Milyen ételek serkentik a tejtermelést? Melyik homeos bogyók? Ezen kívül milyen praktikákat tudtok még? Mozgás segíthet?
Szeretném ha több lenne a tejem, még sokáig szeretnék szoptatni. Segítsetek légyszi!
4 hónapos anyuka
Homeo: urtica urens, ricinus communis. Csak az 5 ch jöhet szóba, mert az erősebbek ellentétes hatást hoznak.
Nagyon sok folyadék! Én nem hittem ebben, aztán volt egy nap, mikor egész nap nagyon keveset ittam, és meg is lett a hatása, érezhetően kevesebb tejcsim volt. Gyorsan vissza is álltam a sok ásványvízre.
Laktoherb tea.
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólást! Próbálkozunk mindennel, majd elmesélem az eredményt :)
Szerintetek nem gond ha egyszerre túl sok dolgot kipróbálok?
Inni eddig is ittam sokat, sok tésztát, húst és krumplit eszem, most hozzávennénk a homeos bogyókat és a more milk tablettát. Nem szokhat hozzá a szervezetem és utána már nem lesz hatékony?
Ja igen, és megpróbálok többet pihenni...
Egyszerre egyféle csodaszert szabad csak próbálni!!!
Gyógyszerből sem veszel be 1 bajodra 25-félét, különben többet ártasz magadnak... Ugyanez lesz az eredménye ennek is, ha nem vigyázol eléggé.
Ami a legjobb tejfakasztó, sorrendben: 1. gyakoribb szoptatás, 2. több folyadék, 3. több pihenés.
Az összes többi (étel, bogyó, tea stb.) csak kiegészítés!
16 hetes a babám és az elmúlt 4 hét alatt 610 g-ot hízott csak, ami szerintem kevés. (Dokihoz csak jövő héten fogok tudni menni szóval az ő véleményét nem kérdeztem)
Mondjuk így is 7kg-os a baba, szóval nagynak számít, nem tudom, hogy normális -e az, ha kicsit kevesebbet szed magára. Illetve most már mindkét mellből kell szoptatnom, és azt is teljesen kiszívja. Az elmúlt 3-4 napban pedig az is kevés volt neki. De talán most úgy érzem, hogy jobb a helyzet, talán beindult megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!