Ha a 16. héten kiderülne, hogy Down kóros a baba, elvetetnétek vagy megszülnétek?
képtelen lettem volna a 16. héten elvetetni a babámat. már akkor éreztem! hiába értem meg, amiket írtak a legtöbben. nekem nem ment volna. Hála Istennek gyönyörű, okos kisfiam született!
de az előttem válaszoló történetéhez hasonlót is tapasztaltunk már ismerősöknél. szerencsére megtartották a down-osnak jósolt babát!
de nem ítélem el azokat akik másként döntenek, csak nekem nem ment volna.
Szia!
Lehet engem is sokan bántanak majd ezért, de van két Hál Istennek egészséges gyerekem, nem büntetném őket egy beteggel.
Most ismét Várandós vagyok, 28. hetes, de ha akár a gyanú is felmerült volna, nem tartottuk volna meg, pedig sok vetélés után, inszeminációval sikerült:-(
A második gyerekkel voltam várandós mikor az uh-on mindkét oldali vesemedence tágulatot és mindkét oldalon agyi cisztát láttak. Amíg vártuk a magzatvíz vizsgálat eredményét, addig elhatároztuk, hogy ha beteg a baba, nem tartjuk meg. Az orvosom is ezt ajánlotta mikor elküldött a genetikára a rossz uh miatt. Azt mondta, egy egészséges gyerek mellé nem szabad beteget vállalni.
Szerencsére semmi elváltozást nem mutattak ki és egészségesen született meg a gyermekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!