Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan szépen telnek a napjaim,...

Olyan szépen telnek a napjaim, de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását, akkor elszomorodok nagyon.csak ez a gondolat agaszt! Miért van ez igy?

Figyelt kérdés
mindig olyan szépen telnek a napjaim.fözök,mosok,takaritok boldog vagyok nagyon jól érzem magam.de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását akkor elszomorodok nagyon.oké szoktam érezni belső csikit gondolom az ő de másnakmár olyan hamar mozog a baba.akkor mi lehet a baj???????????hiába modják,hogy feküdjek hasra és várjak nekem az sem segit.
2009. jan. 25. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ha jársz orvoshoz és nem mondott semmi aggasztót, akkor teljesen megnyugodhatsz. Az én fiam alig mozgott, később is csak este 1 órát. Egészségesen született, most két éves és örökmozgó. A lányom viszont állandóan mozgott, mindenki más már a fogantatástól. Erről van szó, nem másról.
2009. jan. 25. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia,ha az orvos szerint jól vagytok,akkor ne aggódj.Eleinte nekem se akart mocorogni,vagy csak én nem éreztem.Biztosan még sok a helye,és ezért nem érzed olyan intenzíven.Nálam bevált az hogy hanyatt feküdtem és akkor jobban éreztem.De persze kaja után:-)

És mondjuk én nagyon sokat beszéltem hozzá..."bekopogtam" ő visszarúgott,mikor reggel,először éreztem,köszöntem neki...most ez így hülyén hangzik,de én a szülést is lebeszéltem vele...és csak pár órát csúsztunk meg :-),de azt is csak azért mert nem akartam tágulni.

Nyugalom,fog még olyanokat bokszolni mint a fene

2009. jan. 25. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
23 hetes voltam mikor határozottan éreztem ő az.És még utána is voltak napok,hogy egy kicsit lustább volt.Hasra ne feküdj.Viszont nagyon szeretik a kisbébik a gyümölcs leveket,ha ezt iszom,nagyon örül.Örülnek még az édességeknek,mert emelkedik a vércukor szint ami teteszik nekek.Tedd ezt és feküdj az oldaladra.Nekem mindig hatásos.Vagy hanyatt és figyelem,van,hogy mozog a hasam és én nem éreztem belőlle semmit.
2009. jan. 25. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egészen a 28-30. hétig csak akkor éresztem, hogy mocorog a babám, ha a hátamra feküdtem. Most meg már majd szétrúgja a hasamat és iszonyú fura formákat vesz fel azáltal a hasam. Én egy kicsit pocakos voltam terhesség előtt is.

Függ egyébként még a mozgás érzékelése attól, hogy hol tapadt meg a méhlepény. A barátnőmnek alul, ezért már a 14. héten érezte a babája bugyborékolását, a 18. hét körül meg már táncot járt a pocakja. Ne aggódj! Vicces hetek elé nézel még! :)

2009. jan. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!