Olyan szépen telnek a napjaim, de mikor bele gondolok,hogy 20-hetes vagyok és még mindig nem érzem a babám aktiv mozgását, akkor elszomorodok nagyon.csak ez a gondolat agaszt! Miért van ez igy?
Szia,ha az orvos szerint jól vagytok,akkor ne aggódj.Eleinte nekem se akart mocorogni,vagy csak én nem éreztem.Biztosan még sok a helye,és ezért nem érzed olyan intenzíven.Nálam bevált az hogy hanyatt feküdtem és akkor jobban éreztem.De persze kaja után:-)
És mondjuk én nagyon sokat beszéltem hozzá..."bekopogtam" ő visszarúgott,mikor reggel,először éreztem,köszöntem neki...most ez így hülyén hangzik,de én a szülést is lebeszéltem vele...és csak pár órát csúsztunk meg :-),de azt is csak azért mert nem akartam tágulni.
Nyugalom,fog még olyanokat bokszolni mint a fene
Nekem egészen a 28-30. hétig csak akkor éresztem, hogy mocorog a babám, ha a hátamra feküdtem. Most meg már majd szétrúgja a hasamat és iszonyú fura formákat vesz fel azáltal a hasam. Én egy kicsit pocakos voltam terhesség előtt is.
Függ egyébként még a mozgás érzékelése attól, hogy hol tapadt meg a méhlepény. A barátnőmnek alul, ezért már a 14. héten érezte a babája bugyborékolását, a 18. hét körül meg már táncot járt a pocakja. Ne aggódj! Vicces hetek elé nézel még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!