Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig alhatok hason?

Meddig alhatok hason?

Figyelt kérdés
Igy tudok a legkényelmesebben aludni, de nem ártok-e ezzel a babámnak? Most 7 hetes vagyok.
2010. dec. 26. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
amig kényelmes addig aludj hason. Az sem sokáig lesz már ugyh. használd ki.
2010. dec. 26. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még olyan 28-30 hétig aludtam hason:Az egyik karod a csípőd alatt,a másik oldali lábad magasra felhúzva oldalra.Így pont annyira megemelkedik a a tested hogy elfér a pocak nyomódás nélkül.Próbáld ki,remélem érthető :) Amíg neked kényelmes mehet a hason alvás,pláne ilyen fiatal terhesen,a baba védett helyen van!
2010. dec. 26. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja a pózt már nagy pocakra javasoltam! :)
2010. dec. 26. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
amig kényelmes neked addig aludj hason használd ki helyzete amig lehet. Ha már nagy pocak akkor háton meg oldalt lehet párnával
2010. dec. 26. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
En is csak azt tudom mondani mind a tobbiek, addig aldj nyugodtan a hasadon mig kenyelmes. Utanna meg szules utan sem tudsz hastra fekudni, de akkor mar a melleid miatt..nekem legalabb id fajtak mikor tejem volt. Most 4 honapos terhes vagyok en meg mindig hason fekszem de mar kezdem erezni hogy lassan lassan en is csipom ala kell tegyem a kezem es felhuzott labbal audjak.
2010. dec. 26. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Hú de irigyelem azt, aki azt írta, hogy a 28-30. hétig hason aludt!!! Mit nem adnék egy jó hason alvásért!! Nekem kb a 20. hétig ment, azóta nem, de amíg jól esik, és nem nyom, nyugodtan aludj akárhogy, a szervezet úgyis jelzi ami nem jó neki!
2010. dec. 26. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és élvezem a hason alvást amíg lehet!
2010. dec. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!