Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hason fekvés 36 hetesen?

Hason fekvés 36 hetesen?

Figyelt kérdés

Lehet hogy buta a kérdés de a babámat mindig 1 héttel kisebbnek mondják.Ma a nagyobbik után nyultam mert majdnem leesett az ágyrol és hasra fordultam ami fel sem tünt nekem mert vigasztaltam.

Ugye nem azért nem tünt fel mert olyan kicsi vagy baj van?A 32 hetes uh-n bpd:75 mm fl :56 mm

a nagyobbik is kb ezekkel a méretekkel birt de most rettegek nehogy baj legyen

2011. aug. 23. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha akkor nem éreztél semmi fájdalmat biztosan nem ártott a babának.Van olyan ismerősöm aki 28 hetes és még mindíg hason alszik mert kényelmes neki és teljesen egészséges a babája.Ne aggódj biztosan nem lett baj!!!
2011. aug. 23. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 31 hetes vagyok, és én hason alszok, nem csak forgolódok. Nem fáj, nem kényelmetlen, nem nyom, semmi. A baba állítólag rendben van, bízok az orvosban. Lehet a kistesó tudta, hogy a nagyobbal valami történt, ezért nem reklamált (~ezért nem fájt a hasad, ahogy ráfordultál) ;) :)
2011. aug. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!