Mit jelent a C:2210? Baj lehet belölle 29 hetesen? Az orvos azt mondta, hogy szigorú fekvés és, hogy nem lehetünk eggyütt a párommal a szülés végéig. Ennyire komoly?
Hát ez nem túl jó eredmény a 3000 hez képest. Mivel ez azt jelenti hogy a külső méhszáj és a nyakcsatorna is nyitott, előbbi 2 centire utóbbi egyre, tehát már csak a belső tart.
Persze ezzel is el lehet lenni még hónapokig és túl is hordhatod akár, de jobb az óvatosság.
Nekem 2100 volt a 34.héten majd a 37-en 2111. És a 38 ra meg is született a lányom mindössze 3 óra alatt.Én nem éreztem csak alig alig fájdalmat pedig már tökre ki voltam nyilva mire a kórházba értünk.
Szóval vigyázni kell azért ezzel, mert ha nem érzed akkor koraszülés lehet a vége és 29 hetesen még igen kicsi a babád...
Én a helyedben tuti feküdnék amikor csak lehet kb. a 36.hétig.
Azt jelenti pontosan, hogy 2 ujjnyi a méhnyakad, és már 2 ujjnyira nyitva a külső, valamint 1 ujjnyira a középső méhszájad is. A belső még 0, tehát az még zárt.
Ezen esetben valóban kerülni kell az együttlétet, mind a fertőzés, mind a további nyílás elkerülése miatt, valamint sokat kell pihenni nehogy tovább puhuljon-nyíljon.
Ha betartod a doki utasításait, fekszel, és kíméled magad, ne aggódj nem lesz baj!
Minden jót,
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!