Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most ezt szedem CAULOPHYLLUM...

Most ezt szedem CAULOPHYLLUM 5 CH, méhnyak izomzatának puhítására . Kaphatnék válaszokat kinek segített?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

én szedtem a homeós golyókat. magzatvíz elfolyástól, gyermekem születéséig 9,5 óra telt el.

én lassan tágultam, pedig ittam a málnalevél teát is....

2009. jan. 24. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
36. héttól szedtem caulophyllum ch15-öt, arnica ch9-et és ittam málnalevél teát, első kislányom a kiírt időpont után 3 nappal született. 2 és fél óra volt összesen. Utólag úgy gondolom ez segített. Aztán ki tudja...
2009. jan. 24. 13:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja én is a 36hétbe vagyok :)és a málnateáról nem hallottam,hogy segít!De azt csak gyógynövényboltba kapható?
2009. jan. 24. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én is szedtem,mindent amit az elöttem szóló is irt.a ki irt nap elött 3 nappal szűltem.Délután 6 körül kezdődtek a 10 p fájásaim,éfél körül mentem korházba,3,5 p fájásokkal, és akkor már 5 ujnyira ki voltam tágulva,aminek a doki nagyon örült.3 kor már babám volt.nagyon jol tágultam,csak minimális vágásom volt.Aztán hogy ettől e azt nem tudom,szerintem igen.Szedd,és higgy benne akkor szerintem segíteni fog.Könnyű szülést,és jó babázást.
2009. jan. 24. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, én ott vettem. Reggel és este ittam 1 csészével.
2009. jan. 24. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Szerintem próbáld ki, és próbálj meg hinni benne. A homeos bogyó kb 560 Ft. Előtte-utána ne egyél, igyál, és a golyó ne érintekezzen fémmel, ne tedd pl tv vagy mikró közelébe. Napi 5 golyót szedtem. Párhuzamosan mehet a tea is. Ártani nem árt. Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!
2009. jan. 24. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Én csak vajúdás alatt szedtem a cimicifugával felváltva, de hamar, könnyen szültem.

Én csak ajánlani tudom!

2009. jan. 24. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Én szedtem az arnica ch 9 , caulophillum ch 5 ezekete naponta 1 x 5 golyót. Cimicifuga sc 5 3 naponta 5 golyó.

Ittam a málnalevélteát napi 2x 2 bögrével.

este 11 kor elment a magzatvizem és éjfék után 18 percre megszületett a kisfiam. Szerintem nekem segített. Igaz már egész nap voltak fájásaim, de nem voltak vészesek. Én is a 36 . héttől szedtem és ittam őket.

Málnalevélteát a gyógyszertárban is lehet kapni.

Könnyű szülést!

Amúgy ha szeded nem fogsz magadnak ártani, esetleg jobb lehet a szülés!

2009. jan. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!